Nieuwe Case CX210D en Case CX300D voor Blokland BV

Blokland BV heeft van Troost machinehandel twee nieuwe Case Rupsgraafmachines in ontvangst genomen. het gaat om een Case CX210D en een Case CX300D. Blokland verhuurt zijn machines in de grond- weg en waterbouw sector. Zo worden de machines  gebruikt voor het bouwen van dijken, bruggen, kanalen en wegenbouw. Blokland B.V. richt zich op de afgelopen jaren op duurzame ontwikkelingen waardoor de machines vaak gebruikt worden voor speciale klussen.

De Case CX210D is standaard uitgerust met een Stage 4 common rail dieselmotor met 165 pk, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x 211 l/min, ruime ROPS/FOPS cabine, airconditioning met klimaatregeling, luchtgeveerde stoel, camera op contragewicht, camera aan rechter zijkant en de machine heeft een gewicht van ca. 22 ton.

De CX210D is naar klantwens geleverd met 900 mm stalen rupsplaten, Beco hydraulische snelsluiting CW40, Beco slotenbak 2.1m met voorzetmes, sloophamer- cq. sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, slangbreukbeveiligingen op hef- en knikcilinders, FreshFilter FF Multibox XS overdruksysteem, 9 LED werklampen, blinderen van de achterruit en helft van rechter zijruit en belettering Blokland BV op contragewicht.

De Case CX300D is standaard uitgerust met een 6 cilinder Stage 4 – Tier 4 Final motor met EGR, SCR en DOC systeem en 219 pk, hydrauliekpompen met een opbrengst van  2x 243 l/min, nieuwe ruime ROPS/FOPS cabine, luchtgeveerde stoel, camera op contragewicht, camera aan rechter zijkant van de machine en de machine heeft een gewicht van ca. 36.5 ton.

De CX300D is naar klantwens uitgerust met een extra contragewicht tussen bestaande contragewicht van ca. 2 ton door Beco, hoofdgiek verlengd en gestrekt met 1m door Beco, lepelsteel verlengd met 1m door Beco, 900 mm stalen rupsplaten,  Beco hydraulische snelsluiting CW40, sloophamer- cq. sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, slangbreukbeveiligingen op hef- en knikcilinders, extra slangbreukbeveiliging op uitgaande slag van bakcilinder, FreshFilter FF Multibox XS overdruksysteem, 9 LED werklampen, blinderen van de achterruit en helft van rechter zijruit en belettering Blokland BV op het  contragewicht.

Wij wensen Blokland BV veel succes met deze 2 nieuwe Case machines!