Nieuwe Case CX15EV voor De Groot & Schagen BV

De eerste af-fabriek elektrische Case minigraver, type CX15EV is voor De Groot & Schagen uit Sliedrecht. De machine staat hier prachtig in de welbekende kleuren van De Groot & Schagen.

De elektrische minigraver weegt zo’n 1,3 ton en wordt aangedreven door een 16 kW elektromotor. Afhankelijk van het soort werk levert de Case CX15EV voldoende vermogen om een volledige werkdag te kunnen werken.

De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf is een dynamisch bedrijf uit Sliedrecht met een brede ervaring op het gebied van bestratingen, grondwerk, rioleringen, groenvoorzieningen en sloopwerkzaamheden. In opdracht van bouwbedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeentelijke
overheden voeren zij een breed scala aan werkzaamheden uit.

Bent u benieuwd naar een stille- en emissieloze minigraver die o.a. zorgt voor lagere onderhoudskosten? Bekijk dan onze Case minigravers of bel naar: 0186 651 060 voor deze krachtige, efficiënte en duurzame Case CX15EV.

Na het onlangs leveren van de Case CX130E rupskraan willen we De Groot & Schagen wederom bedanken voor het vertrouwen en wensen hun veel succes met deze milieuvriendelijke Case minigraver!