Nieuwe Case 721G voor Bartels Groep ingezet tijdens de bietencampagne

Onze trouwe klant Bartels Groep vormt, in samenwerking met de onlangs afgeleverde Case 721G, een schakel in de ‘bietencampagne.’ De bietencampagne is een arbeidsintensief proces dat zich in de herfst- en wintermaanden tot het einde van het jaar afspeelt. De campagne is voor veel landbouwbedrijven een extreem drukke periode, waarbij keihard wordt gewerkt. Een nieuwe CASE 721G werd vlak voor de bietencampagne aangeschaft en geleverd. De shovel wordt op het terrein van Cosun Beet Company te Dinteloord voor verschillende doeleinden gebruikt.

Op de foto’s is te zien hoe de shovel bietenpulp aan het inladen is. Bietenpulp is een bijproduct van suikerbieten, nadat de suiker uit de bieten is onttrokken. De pulp wordt verwerkt om aardgas (biogas) te maken, waarmee 10.300 huishouden worden voorzien van stroom.

Deze Case 721G is geheel in bedrijfskleuren gespoten, levert 195pk, maakt gebruik van een overdruksysteem en heeft een gewicht van 15,5 ton.

Benieuwd wat Troost Machinehandel & Techniek BV. voor uw organisatie kan betekenen? Bel geheel vrijblijvend naar: 0186 – 65 1060.