Nieuwe Case 721F XT voor Lievaart Grondwerken

Troost Machinehandel BV heeft een Case 721F XT wiellader geleverd aan Lievaart Grondwerken. Lievaart is een zelfstandig bedrijf met specialisatie in hijsen met een speciale hijsmast aan de nieuwe wiellader.

De Case 721F XT is uitgerust met een FPT 6-cilinder 6,7L stage 4 diesel motor met 195 pk en 2 hydrauliekpompen van 206l/min, de machine weegt ca. 15,5 ton. De cabine is uitgevoerd met verwarming en airconditioning. Verder heeft de machine een 5-versnellingsbak met lock up van de koppelomvormer zodat meer dan 40 km/h over de weg kan worden gereden. Ook heeft de machine heavy duty assen met open differentiëlen en diff.lock op de vooras, de coollingbox met radiateurs direcht achter de cabine zorgen ervoor dat het motorgeluid tot minimum wordt beperkt, daaarnast heeft de 721F een achteruitrijcamera met kleurenmonitor in de cabine en een halogeen wegverlichting.

Deze Case 721F heeft een XT laadframe, dit zorgt voor meer zicht door het midden wat gewenst is ivm veelvuldig werk met een speciale hijsjib. Naast deze jib is de machine ook geleverd met een nieuwe puinriek met voorzetmes en halve inlegplaat, 4 werklampen voor op de cabine 2 werklampen achter op de cabine en ca. 750 kg extra contragewicht tussen het bestaande contragewicht gemonteerd.

Wij wensen J.E. Lievaart veel veilige uren met de nieuwe aanwinst.