Nieuwe Case 621G XT voor Agrifirm Plant B.V.

Agrifirm heeft van Troost Machinehandel een nieuwe Case Wiellader, type 621G XT in ontvangst genomen. Agrifirm is werkzaam in de agrarische sector en levert onder andere producten als diervoeders, zaaizaden, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen. 

De Case 621G XT is standaard uitgerust met een FPT 6,7L Stage 4 6-cilinder dieselmotor met 172 pk en 730 Nm, 4 versnellingen met powershift. Rexroth lastafhankelijk hydraulieksysteem, 2 variabele hydrauliekpompen van 171 l/min bij 227 bar, volledig vernieuwde ROPS FOPS cabine met een groot 8 inch kleurenscherm incl. camerafunctie, grote enkele voorruit, nieuwe luxe verwarmde en luchtgeveerde stoel met lengtevering, brede armsteunen met joysticks aan de stoel gemonteerd, verwarming, airconditioning en radio. Er hangen spiegels links en rechts naast de cabine. De brandstoftank van de Case wiellader is 246L en de Ad-Blue tank heeft een inhoud van 41L, de machine heeft een achteruitrijalarm (uitschakelbaar) en weegt ca. 13,5 ton.

De wiellader is naar klantwens opgebouwd met Heavy Duty assen met open differentieels en diff.lock op de vooras, hydraulische snelsluiting, een hoogkiepbak van 3,2 m3 met vlakke vulling en rechte zijwangen.

De bediening van hef-, bakcilinders gaat via een kruishendel, 3 hydraulische functie door middel van een proportionele schuif, camera achterop via centrale scherm in de cabine, Ride Control (lastdemping), cycloon voorfilter (kunststof), automatisch omkeerbare koelfan (werkt hydrostatisch, onafhankelijk van toerental). In verband met kunstmest is het centraal smeersysteem volledig RVS uitgevoerd, de machine gespoten in een speciale laklaag, inclusief ca. 200 RVS bouten en moeren, de stekker verbindingen zijn voorzien van zuurvrije vaseline, vetband om hulzen van slangen en de velgen van de machine zijn dichtgemaakt. Er zitten 2 LED werklampen bovenop de cabine, 2 LED werklampen op de koplampen, 2 LED werklampen achter de cabine, en 2 LED werklampen in de grill, de machine bevat ook BMWT-veiligheidskeuring en een zwaailamp.

Wij wensen Agrifirm Plant B.V. veel succes met de nieuwe machine!