Nieuwe Case 021F voor Vego en Ampt

Vego Tuinmaterialen heeft een groot assortiment met alle beschikbare en benodigde materialen voor werkzaamheden of verbeteringen in, op en rond uw tuin. Voor de vestiging Zwijndrecht heeft Troost Machinehandel een nieuwe Case compacte wiellader geleverd, type 021F. Naast de vestiging in Zwijndrecht heeft Vego ook een prachtige nieuwe vestiging in Numansdorp.

Ampt is een boerenbedrijf handelend onder de naam Natuurfreak.com. Het boerenbedrijf is al sinds 2001 volledig biologisch en heeft koeien, schapen, varkens en kippen. Het vlees afkomstig van het eigen bedrijf wordt in de boerderijwinkel verkocht en al het vee wordt op biologische wijze op het bedrijf en in omringende gebieden gehouden.

De Case compacte wiellader, type 021F heeft een common rail-dieselmotor met 58 pk. De machine voldoet aan emissieniveau TIER 4 Final dmv onderhoudsvrije katalysator. De ruime luxe cabine staat op rubber blokken voor optimaal comfort. Daarnaast is de cabine voorzien van verwarming, geveerde stoel en voldoet deze aan ROPS/FOPS bescherming level 1.

De 021F voor Vego is naar klantwens geleverd met een hydraulische snelwissel, dichte bak en palletvorken, 3e hydraulische functie, wegverlichting, extra werklampen voor- en achterop de cabine en radio en zwaailamp.

De Case 021F voor Ampt is geleverd met hydraulische snelsluiting, dichte bak en palletvorken, 3e hydraulische functie, 400mm brede Michelin banden, Ride-Control (lastcompensator) en radio met zwaailamp.

Wij wensen Vego Tuinmaterialen en Familie Ampt veel succes met hun nieuwe machine!