Kubota''s voor Wubben, Ossenblok en GJL Hoveniers

Troost Machinehandel heeft aan Wubben Tank- en Bodemsanering BV een Kubota KX027-4 geleverd, aan Ossenblok V.O.F. een Kubota KX101-4 en aan GJL Hoveniers een Kubota U10-3.

Wubben Tank- en Bodemsanering B.V. heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Kubota KX027-4 in ontvangst genomen. Wubben is al jaren actief op het gebied van bodemverontreiniging en in het saneren van olietanks. Het is een klein aannemingsbedrijf met de juiste ervaring, materieel, kennis en certificering om deze werkzaamheden te verzorgen. 

De Kubota KX027-4 is standaard uitgerust met een Kubota 4 cilinder diesel motor met 24pk, cabine met verwarming, 2 dubbele variabele hydrauliekpompen met opbrengst van 29,3 l/min, hulppomp van 18 l/min, 300 mm brede rubber tracks, brandstoftank 48 L en de machine heeft een gewicht van ca. 2.600 kg.

De Kubota minigraver is naar klantwens afgeleverd met een dozerblad, lange lepelsteel 1,30m, hydraulische snelsluiting, slotenbak 100 cm QT, dieplepelbak 50 cm QT, bananenbak 25 cm QT, hamer – schaar functie – voetpedaal, 3 LED werklampen, airconditioning, compleet overdruksysteem Freshfilter, Kubota anti diefstalsysteem en een B.M.W.T. veiligheidskeuring.

Ossenblok V.O.F. heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Kubota KX101-4 in  gebruik genomen. Het bedrijf heeft een Sunward 7 tonner ingeruild. Ossenblok is een loon en grondwerkbedrijf met als specialisatie aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen. Daarnaast voert Ossenblok ook transportwerkzaamheden uit.

De Kubota KX101-4 is standaard uitgerust met een Load Sensing hydrauliek systeem met een pompopbrengst van 96,6 l/min, Kubota 3 cilinder diesel motor met 31 pk, ROPS/FOPS niveau 1 cabine bescherming, cabine met verwarming, Kubota Anti-Diefstal systeem met geprogrammeerde sleutels, digitaal paneel en de Kubota heeft een gewicht van ca. 3,5 ton.

Daarnaast is de Kubota naar klantwens geleverd met hydraulische snelsluiting, sloop c.q. sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, slotenbak 120cm met voorzetmes, slangbreukbeveiligingen, maaikorffunctie, B.M.W.T.-keuring inclusief kraanboek en 3 werklampen waarvan 2 op de cabine en 1 aan de giek.

GJL Hoveniers uit Westmaas heeft van Troost Machinehandel een nieuwe Kubota U10-3 in ontvangst genomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van tuinen.

De Kubota U10-3 is standaard uitgerust met een watergekoelde 3-cilinder dieselmotor met 10,2 pk, verstelbaar rijwerk van 750mm naar 990mm, ROPS beugel, servo besturing met joystick bediening voorop, rijsnelheid van 4 km/h en de Kubota heeft een gewicht van ca. 1 ton.

Daarnaast is de Kubota naar klantwens geleverd met een mechanische snelsluiting, slotenbak, bananenbak, dieplepelbak, sloophamerfunctie, B.M.W.T. veiligheidskeuring, zwaailamp en 2 werklampen aan de giek.

Wij wensen Wubben Tank- en bodemsanering B.V., Ossenblok V.O.F. en GJL Hoveniers veel succes met hun nieuwe Kubota’s!