• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30
Rupsgraafmachine kopen

Graafmachine te Koop

Op zoek naar een nieuwe graafmachine? Wij zijn dé specialist voor de verkoop en service van graafmachines en hebben ruim 30 jaar ervaring bij het afleveren van grondverzetmachines.

Case Rupsgraafmachines

Brandstofverbruik, Stage 4 emissie norm, perfecte bediening en ruime cabine zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe D-serie rupsgraafmachine van Case.

De volledige lijn van 13 t/m 80 ton zijn volgens het nieuwste emissie norm Stage 4 en daarmee uniek in de markt. Dit geeft aan hoe ver Case voorop loopt bij technologische ontwikkelingen en de snelle implementatie hiervan.

Case CX90D

NIEUW! D-serie Case Midigravers

Case heeft een nieuw product op de markt gebracht, de D-serie midigraafmachines! De Case CX75C wordt vervangen door de Case CX85D en de Case CX80C wordt vervangen door de Case CX90D.

De voordelen van de nieuwe D-serie midigravers op een rijtje:

  • Sterkere motor
  • Afname brandstofverbruik
  • Laagste geluidsniveau in de klasse
  • Ruimere cabine
  • Comfort van de stoel verbeterd

Case Minigravers

De nieuwe Case C-serie minigravers kenmerken zich door het fijne draaien, voldoende hydraulisch vermogen, ruime cabine en een zeer complete standaard uitrusting.

De CX18C minigravers met verstelbare onderwagen zijn leverbaar met en zonder cabine. De vergelijkbare CX17C minigraver is enkel leverbaar in canopy uitvoering en heeft een ronde/binnendraaier achterkant.

Doosan Mobiele Graafmachines

De complete 5-serie mobiele graafmachine voldoen aan de Stage 4 emissie norm met gebruik van Ad-Blue. Als basis geldt nog steeds de 6-cilinder Doosan motor die voldoende vermogen bij lagere toerentallen kan leveren waardoor zuinig met de brandstof kan worden omgegaan.

De nieuwe cabine heeft extra bediening van belangrijke functies via jog-control box. Hydrauliek aanpassingen, radio en camera kunnen vanaf de vingertoppen worden gewijzigd. Er is een ruim zicht rondom door grote ruiten en minimale deur stijlen.

Wacker Neuson Mobiele Graafmachines

De nieuwe mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport nodig. De traploze rijaandrijving met tot 30 km/u heeft een laag brandstofverbruik en wordt bestuurd met slechts één pedaal, net zoals een auto.

Het krachtige Load Sensing-hydraulieksysteem met LUDV* zorgt ook bij verschillende lasten voor gelijke snelheden van meerdere bewegingen. Met 5 stuurcircuits – daarvan 3 individueel instelbaar – en een verstelgiek is de EW65 zeer efficiënt en snel onderweg.