Giants voor JARO en Keizerwaard

Keizerwaard heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Giant D332 in ontvangst genomen. Keizerwaard B.V. voert werkzaamheden uit op het gebied van grond, -weg, -riolering en waterwerken. Het bedrijf is opgericht in 2001 en is sindsdien uitgegroeid tot een flexibele en veelzijdige onderneming. Het bedrijf doet veel werk voor gemeentes voor onderhoud van wegen en voetgangersgebieden.

De Giant D332 wordt standaard afgeleverd met een Kubota 3-cilinder dieselmoter met 33 pk, hydrauliek pompen met een opbrengst van 84 l/min, ROPS/FOPS veiligheidsdak met beschermdeuren, verhoogde rijsnelheid tot 19 km/h, cycloonfilter, bakpenhoogte van 2,07 m en de Giant heeft een gewicht van ca. 1550 kg.

De Giant compacte wiellader is naar klantwens afgeleverd met een hydraulische snelsluiting, volumebak van 1,25 m, puinriek van 1,3 m met inlegvel, palletvorken van 1m lang, tegelriek, extra werkverlichting, brede banden 31×15.5-15 X-track en een jib 80cm tbv bestratingsklem.

Troost Machinehandel heeft ook een nieuwe Giant compacte wiellader, type 452 X-tra HD en Giant, type D332 geleverd aan JARO Grondwerken B.V.. JARO houdt zich bezig met aannemerij, grondwerken en de verhuur van mini-, midi-, mobiele kranen en rupskranen. 

De Giant compacte wiellader, type 452 X-tra HD heeft een Kubota dieselmotor met 45 pk. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 51 l/min.

De 452T is naar klantwens afgeleverd met een extra werklampen voor en achterop de machine, 3e en 4e functie, volume bak, puinriek en palletvorken. 

De Giant D332 heeft een Kubota 3-cilinder dieselmoter met 33 pk en hydrauliek pompen met een opbrengst van 84 l/min. 

De compacte wiellader wordt naar klantwens geleverd met hydraulische snelsluiting, volumebak van 1,25 m, puinriek van 1,3 m, palletvorken van 1m lang en extra werkverlichting.

Wij wensen Keizerwaard B.V. en JARO Grondwerken B.V. veel succes met deze nieuwe Giant machines!