Gebr. Verkooyen nieuwe Doosan DX190W-3

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Doosan mobiele graafmachine, type DX190W-3 geleverd aan de Gebr. Verkooyen B.V. uit Langeweg. Gebr. Verkooyen is een loonbedrijf gespecialiseerd in verwerking en transport van mest. Daarnaast hebben ze sinds september 2017 een contract met de Suiker Unie voor het laden van de suikerbieten in de regio. 

De nieuwe Doosan DX190W-3 heeft een 6-cilinder motor met 176 pk die voldoet aan de Stage 3B emissie norm. De hydrauliekpompen leveren 2x 200 l/min en in combinatie met de verstelgiek, dozerblad en hydraulische stempels is gebleken dat dit een uitstekende en sterke machine is voor het laden van suikerbieten. De luxe ROPS cabine is voorzien van een luchtgeveerde stoel, 7 inch LCD-kleurenscherm, automatische airconditioning en camera scherm en Parrot carkit. 

Specifiek voor de bieten camapagne is de DX190W-3 afgeleverd met een nieuwe TGS  bietenbak van ruim 2000L. Omdat de campagne 24 uur per dag doorgaat is de machine ook voorzien van Groeneveld centrale smering en Vei weegsysteem.

Wij wensen Gebr. Verkooijen en de machinisten Collin en Jeroen veel succes de aankomende campagne met deze nieuwe machine.