• Ma t/m Vr: 07.30 – 17.30, Za: 08.00 – 12.30

Terex EvoQuip

EvoQuip biedt een uitgebreide productportfolio om tegemoet te komen aan de behoeften van de markten voor compact breken en zeven in vijf belangrijke industrieën: bouw en constructie; steengroeven; landbouw en landschapsarchitectuur; verhuur van installaties en recycling.

Onze producten hebben ook een innovatieve benadering van de recyclingindustrie en zorgen ervoor dat EvoQuip goed geplaatst is om de impact op het milieu te minimaliseren.

Ons productportfolio omvat kaakbrekers en slagbrekers, scalpeer- en hellingzeven en transportapparatuur. De meeste van onze apparatuur is uitgerust met T-Link-telematica met hybride opties beschikbaar. 

EvoQuip Brekers

Bison Range

Bison kaakbrekers bieden toonaangevende productiviteit, ongeëvenaarde veelzijdigheid en uitstekende brandstofefficiëntie. Het EvoQuip-assortiment kaakbrekers is ontworpen voor snelle insteltijden, eenvoudige intuïtieve bediening en gemakkelijk transport, waardoor deze machine een ideale oplossing is voor een breed scala aan toepassingen.

Cobra Range

Cobra Impact Crushers bieden toonaangevende productiviteit, ongeëvenaarde veelzijdigheid en uitstekende brandstofefficiëntie voor het breken van stenen. De snelle insteltijden, eenvoudige intuïtieve bediening en het gemak van transport maken deze machines tot een ideale oplossing voor een breed scala aan breektoepassingen. Het EvoQuip-assortiment slagbrekers kan uw operatie naar een hoger niveau tillen.

EvoQuip Zeefmachines

Colt Range

De zeer aanpasbare Colt Range scalpeerzeven zijn in staat om te werken in zowel zware scalpeer- als precisiezeeftoepassingen en kunnen moeilijke materialen aan.

Harrier Range

Veelzijdige, robuuste zeefmachines ontworpen voor meerdere industrieën die de zwaarste scalpeertoepassingen aanpakken tot fijne zeef.

Falcon Range

Het Falcon-zeefassortiment combineert scalperen, zeven en voorraden in één op zichzelf staande unit – effectief voor een groot aantal toepassingen.

EvoQuip Transportbanden

Het assortiment mobiele transportbanden van EvoQuip is ontworpen om te werken in combinatie met ons hele assortiment breek- en zeefapparatuur. Het gebruik van transportbanden betekent een grotere voorraadcapaciteit en minder materiaalverwerking op locatie.