DX160W-3 voor Mourik en DX140W-3 voor Bogaard Infra

Loonbedrijf Mourik uit Brandwijk is gespecialiseerd in agrarisch loonwerk, slootwerk en berm onderhoud, grondwerk en leggen van stelconplaten.

Bogaard Infra voert technische werkzaamheden uit zoals: riolering, bestrating, beplanting en complete terreinen inrichten.

De beide Doosan machines hebben een motor met 135 pk en roetfilter om zo aan de Stage 3B emissie norm te voldoen. De 2 hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 2 x 170 l/min en de machine is standaard voorzien van een automatische power boost functie en kan een rijsnelheid van ca. 40 km/uur halen. In de cabine is een 7 inch LCD-kleurenscherm met en zit een luchtgeveerde stoel.

Op klantwens is voor Mourik een Engcon draai-kantelstuk geleverd met 3 bakken en palletvorken. De DX160W-3 staat op 60cm Tianli ballonbanden met spatborden en heeft uitgebreide werklampen. Voor extra comfort heeft de machine: lastcompensator, overdrukvoorbereiding, omkeerbare trekhaak met 7-polige stekker, 27MC bakje, 2e gereedschapkist en een volgsysteem.

Voor Bogaard Infra is de DX140W-3 afgeleverd met hydraulische snelwissel en slotenbak met omkeerbare oren. Omdat alle machines van Bogaard in bedrijfskleur werken is ook deze machine in rood gespoten inclusief blanke laklaag. Daarnaast is de machine compleet met sloop- c.q. sorteergrijper functie, gereedschapskist op de onderwagen, voldoende werklampen en een gereedschapskist op de onderwagen.

Wij wensen Loonbedrijf A.D. Mourik en Bogaard Infra veel succes met hun nieuwe aanwinst!