Doosan en Case machines voor JARO Grondwerken

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Doosan mobiele graafmachine, type DX170W-5 en een Case hydraulische midi-graafmachine, type CX75C geleverd aan JARO Grondwerken. JARO Grondwerken heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een grondverzetbedrijf van formaat, ook is JARO Grondwerken actief op het gebied van kraanverhuur. Hierbij wordt gewerkt met diverse machines: mini-, midi-, mobiele- en rupsgraafmachines.

De Doosan, type DX170W-5 heeft een DL06P motor en pompen met een opbrengst van 2x 170 l/min. De luxe cabine is voorzien van airconditioning, luchtgeveerde stoel en een LCD-kleurenscherm met camera functie. De Doosan DX170W-5 is voorzien van een LMB-systeem inclusief hoogtebegrenzer. Daarnaast is de machine geleverd met slotenbak, bananenbak, dieplepelbak, puinriek en een telescooparm voor speciale LMB-hijswerkzaamheden.

De Case, type CX75C heeft een Isuzu dieselmotor met hydrauliekpompen die 68 l/min leveren. De ruime cabine staat op vloeibare rubber blokken en heeft een camera op het contragewicht. Deze Case CX75C is voorzien van een hydraulische snelsluiting, ook een Trimble GPS systeem en Engcon draai-kantelstuk.

Beide machines voldoen aan de laatste Stage 4 emissienorm en zijn ABOMA-KEBOMA gekeurd i.v.m werken in de petro-chemie. Daarnaast heeft Troost Machinehandel Groeneveld centrale smering en een BM-Air overdruksysteem op beide machines gemonteerd.

Wij wensen JARO Grondwerken veel succes met de nieuwe machines.