Doosan DX140W-3 voor GRGO

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Doosan mobiele graafmachine, type DX140W-3 geleverd aan Groen Recycling Goeree-Overflakkee B.V.

Groen Recycling Goeree-Overflakkee is een bedrijf wat zich bezighoudt met het verzamelen en verwerken van groenafval en biomassa. Daarnaast behandelen en verhandelen ze diverse soorten mest en compost. Het bedrijf beschikt over gespecialiseerde machines en vakmensen.

De Doosan DX140W-3 is standaard uitgerust met een TIER 4i 6-cilinder Doosan Dl06K-motor met roetfilter systeem, hydrauliek pompen met een opbrengst van 2x 170 l/min,  nieuwe ruime ROPS cabine dat is voorzien van een 7 inch LCD-kleurenscherm met luchtgeveerde stoel, automatische airconditioning en een camera op contragewicht.

De Mobiele graafmachine is naar klantwens geleverd met hydraulische snelsluiting, sloop- c.q. sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, slangbreukbeveiligingen op hef-, verstel- en knikcilinder, dubbel luchtbanden, 10.00-20, banden volgeschuimd, 10 werklampen, afneembare treeplank naast cabinedeur B.M.W.T. keuring en Groeneveld centrale smering.

Wij wensen Groen Recycling Goeree-Overflakkee B.V. veel succes met de nieuwe Doosan!