Dehaco uitrustingsstukken voor Renewi, v.d. Sluis en Jaro

Troost Machinehandel heeft aan Renewi Van den Enden afvalrecycling, Reparatie en onderhoudsbedrijf W. vd Sluis en Jaro Grondwerken & Kraanverhuur Dehaco uitrustingsstukken geleverd.

Renewi heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Dehaco sorteergrijper, type DSG803, in ontvangst genomen. Van den Enden afvalrecycling zit in Roosendaal en is onderdeel van Renewi.

De Dehaco DSG803 sorteergijper heeft een gewicht van 1.000 kg en is geschikt voor machines van 12-20 ton. De inhoud van de sorteergrijper is 500 L en heeft een sluitkracht van 46 Kn. De DSG803 is inclusief slangen en koppelingen geleverd. 

Deze nieuwe sorteergrijper wordt gebruikt voor het sorteren van bouw- en sloopafval op de locatie in Roosendaal.

Reparatie en onderhoudsbedrijf W. vd Sluis heeft een Dehaco Trilblok, type 175, in ontvangst genomen.

De Dehaco 175 heeft een gewicht van 200 kg en is geschikt voor machines van 2-5 ton. Daarnaast heeft het trilblok een slagkracht van 23 Kn en een werkdruk van 180 bar. De bodemplaat van het trilblok is 520 x 455 mm.

Jaro Grondwerken & Kraanverhuur heeft een Dehaco sorteergrijper DSG 250 gekocht. De Dehaco sorteergrijper heeft een gewicht van 240 kg en is geschikt voor machines van 2,5-4 ton. De inhoud van de sorteergrijper is 100 liter en de werkdruk is 300 bar. Als de sorteergrijper geopend is, is de spreidbreedte 1.160 mm.

Wij wensen Renewi Van den Enden afvalrecycling, Reparatie en onderhoudsbedrijf W. vd Sluis en Jaro Grondwerken & Kraanverhuur veel succes met de nieuwe Dehaco uitrustingsstukken!