Case Wielladers voor Sando Puinrecycling en Zeinstra

Troost Machinehandel heeft aan Sando Puinrecycling en Zeinstra ieder een nieuwe Case wiellader mogen leveren. Sando heeft een Case 921G XR gekocht en Zeinstra een Case 721G XR.

Sando Puinrecycling is gespecialiseerd in verkoop van granulaten, inname grove puin, breken van puin, transport en mobiel breken op locatie. De 921G XR wordt ingezet bij het laden van hun nieuwe mobiele puinbreker.

De nieuwe Case 921G XR heeft een stage 4, 6-cilinder common rail dieselmotor met 255 pk. Het Rexroth hydrauliek systeem heeft een opbrengst van 282 l/min. De ruime ROPS/FOPS cabine heeft een enkele grote voorruit, een groot 8 inch kleurenscherm, verwarming en airconditioning.

De 921G XR is afgeleverd met een dichte bak,  3e hydraulische functie, puinriek, palletvorken, Loadmaster Alpha 100, Ride-control, Groeneveld centrale smering, RST overdruksysteem, joystickbesturing, cycloon voorfilter, werkverlichting op de cabine en een 27MC Johnson President.

Zeinstra is een infra en grondverzet bedrijf welke al jaren de grondbank activiteiten voor de gemeente Rotterdam verzorgt.

De Case 721G XR heeft een Stage 4 dieselmotor met 195 pk en 950 Nm. De 2 hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 206 l/min. De ruime ROPS/FOPS cabine heeft een groot 8 inch kleurenscherm met alle machine functies. 

De 721G met verlengd laadframe is naar klantwens geleverd met heavy duty assen met open differentieel, Michelin banden, Groeneveld centrale smering, automatische Ride-Control, joystick besturing, 3e hydraulische functie en een cycloon voorfilter. 

Wij wensen Sando Puinrecycling en Zeinstra veel succes met deze nieuwe Case wielladers!