Case Wielladers voor Brabant AG en Van Genugten

Troost Machinehandel heeft aan Brabant AG een nieuwe Case 621G en via LMB Van den Ende aan Van Genugten Groep een nieuwe Case 521G XR geleverd.

Brabant AG houdt zich bezig met het verhuren en verkopen van machines, onderdelen en reinigingsapparatuur. De 621G is bestemd voor Transterminal Dordrecht. Transterminal Dordrecht is specialist in behandeling en verlading van bulk- en stukgoederen hierbij is veel expertise in huis en zijn processen volledig geautomatiseerd voor de supply chain. 

De Case 621G heeft een 6-cilinder dieselmotor met 172 pk. De 2 hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 171 l/min. De 2 hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 171 l/min. De cooling box met radiateurs zorgt ervoor dat het motorgeluid beperkt blijft, ook heeft de machine een automatische omkeerbare kool fan.

De 621G is naar klantwens geleverd met een 3e hydraulische functie die proportioneel bediend wordt op de kruishendel. Ook beschikt deze machine over een centraal smeersysteem RVS in verband met het kunstmest. De wiellader heeft een Ride-control en een Loadrite Force weegsysteem. 

Troost Machinehandel heeft via LMB van den Ende aan Van Genugten een Case 521G XR geleverd. Van Genugten Groep is een familiebedrijf dat operationeel is in varkens, grond, afvoer, distributie en onroerend goed. 

De Case wiellader, type 521G XR heeft een Stage 4 dieselmotor met 142 pk en 608 Nm en Ad-Blue systeem. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 134 l/min. Een volledig vernieuwde en ruime ROPS/FOPS cabine met een enkele grote voorruit, een groot 8 inch kleurenscherm met alle machines functies inclusief camera en een luxe luchtgeveerde stoel met joystick. 

De 521G is naar klantwens geleverd met een hydraulische snelsluiting, systeem 2000, limited-slip differentieel assen, Alpha 10 weegsysteem, Triangle banden, 3e hydraulische functie proportioneel bediend op de kruishendel en 6 werklampen.

Wij wensen Brabant AG en Van Genugten veel succes met de nieuwe Case wielladers