Case voor Peute, Oomen en Groencompostering

O.C.O. Oomen is een gespecialiseerd bedrijf in containers, sloopwerken, transport, grondwerken, puinrecycling en alle werkzaamheden die hier aan gerelateerd zijn. Speciaal hiervoor is een Case 821F geleverd.

Bij Groencompostering Steenbergen wordt groenafval verwerkt in compost. De Case 821F wordt daarbij gebruikt voor het laden van vrachtwagens en omzetten van compost.

Peute Papierrecycling is gespecialiseerd in recycling en handel van papier en plastic met wereldwijde afzetmarkten. De 721F wordt ingezet op de recycling locatie te Dordrecht.

De Case wiellader 821F heeft een FPT 6-cilinder 6.7L Stage 3B dieselmotor met 230 pk. De 2 hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 240 l/min.

De Case 721F voor Peute heeft een Case 6,7L 6-cil. turbo dieselmotor met 195 pk. De motor voldoet aan de nieuwste Stage 4 emissie eisen. Voor alle machines geldt een ruime cabine met uitstekend zicht mede door de ramen die tot voethoogte doorlopen.

De complete 821F van Oomen is afgeleverd met een Prolec weegsysteem, Bekamax smering, cycloon voorfilter en dichte bak en puinriek.

De 821F voor Groencompostering Steenbergen is voorzien van centrale smering, weegsysteem, extra werkverlichting, kuilbeplating, extra bescherming rondom verlichting en bescherming van de koppelingen.

De 721F voor Peute is net als de andere geleverde Case wielladers afgeleverd een met een uitwasbaar voorfilter, Sentinel motorbeveiliging, Groeneveld centrale smering, gedemonteerde voor- en achterspatborden en zonder achterlichten.

Wij wensen firma Oomen, Groencompostering Steenbergen en Peute Papierrecycling veel succes met deze nieuwe machines!