Case trio voor Konings Sloopwerken

Konings Sloopwerken uit Roosendaal heeft van Troost Machinehandel een Case CX250D, Case CX300D en een Case CX370D in gebruik genomen. Konings is gespecialiseerd in sloopwerken, recycling en asbestverwijdering. Na uitvoerige demonstraties en verbruikstesten is gekozen voor nieuwe Case hydraulische graafmachines.

De D-serie graafmachines voldoen volledig aan de Stage 4 emissie norm met gebruik van een Ad-Blue systeem. De nieuwe machines hebben toegenomen hydraulisch vermogen en zijn zeer laag in brandstofverbruik. Daarnaast zijn de machines standaard voorzien van FOPS cabinebescherming, proportioneel bediende extra hydraulische functies, automatisch afslaan van de motor na instelbare tijd, 2 camera’s, airconditioning met klimaat regeling en een multifunctioneel display met geïntegreerde camerafuncties waar ook het actuele en dagelijkse brandstofverbruik van kan worden afgelezen.

Speciaal voor Konings zijn alle machines geleverd met een hydraulische snelsluiting, compleet overdruksysteem, extra cabinebescherming, vandalismebeplating met opbergrek, treeplank onder de cabinedeur, LED werkverlichting en het contragewicht met een deel van giek in blauw gespoten.

Wij wensen Konings sloopwerken veel succes met deze 3 nieuwe Case machines.