Nieuwe Case Wiellader voor Fleuren Middelharnis BV

Troost Machinehandel heeft een Case hydraulische graafmachine CX210C geleverd aan Loonbedrijf Van der Schee. Het aannemen en uitvoeren van loonwerkzaamheden alsmede het maken en omzetten van compost zijn de werkzaamheden die Van der Schee veelal uitvoert.

De Case CX210C heeft een 4-cilinder Tier IVi common rail dieselmotor met roetfilter systeem. De luxe cabine heeft standaard ROPS/FOPS bescherming, automatische airco, luchtgeveerde stoel en een camera functie in het kleuren display. Om brandstof te besparen gaat de motor automatisch naar stationair en schakelt na 5 minuten volledig uit.

Voor van der Schee is de CX210C opgebouwd met Groeneveld centrale smering, een RST overdruksysteem, Trimble 3D GPS voorbereiding, gereedschapskist en treeplanken links en rechts gemonteerd. Daarnaast is een tweede camera aan de rechterzijde gemonteerd en W2 startonderbreking.

De Case CX80C is een compacte top klasser met ruime cabine, geeft het gevoel van een grote Case rupskraan, in afwerken en qua cabine een alles kunner in zijn klasse.
De CX80C is geleverd op rubber pads, met hydraulische snelwissel en 3 bakken, voldoende werklampen rondom, treeplank, camera achterop en elektrische gasoliepomp.

Wij wensen Loonbedrijf Van der Schee veel veilige uren toe in deze nieuwe aanwinst voor het bedrijf.