Case CX75C en CX210D voor Oosthoek Groep

Oosthoek Groep uit Schipluiden heeft twee nieuwe Case graafmachines geleverd gekregen door Troost Machinehandel. Oosthoek Groep verzorgd sinds 1972 werkzaamheden op het gebied van groenvoorziening, grondwerken en verhuur. Daarnaast is Oosthoek gespecialiseerd in onderhoud van sportvelden en aanleg van golfbanen.

Beide Case machines voldoen aan de Stage 4 emissie norm. De cabine van beide Case machines staan op rubber blokken voor extra comfort, zijn voorzien van een airconditioning en hebben uitstekend zicht rondom. De CX75C en CX210D beschikken over ruimschoots hydraulisch vermogen door 2 plunjerpompen.

De CX75C wordt ook ingezet bij maaikorf-werkzaamheden. De CX210D wordt vooral ingezet bij aanleg en renovatie van golfbanen.

Op verzoek van de klant is door Troost Machinehandel op de Case CX75C een maaikorffunctie met aan-uit schakelaar en een elektrische omschakeling voor de bakcilinder i.v.m werken met een verlenggiek gemonteerd.

De Case CX210D is compleet uitgerust met een Leica 3D GPS-systeem met kantelbak-sensor, powertilt en brede bak. Daarnaast is een omschakeling van de bakcilinder opgebouwd, heeft de machine een overdruk systeem met treeplanken links en rechts van de bovenwagen, een gereedschapskist op de onderwagen en een 27MC bakje.

Wij wensen Oosthoek Groep veel succes met deze 2 mooie Case machines!