Case CX370D en Case CX18B voor Forteck

2 nieuwe Case machines geleverd door Troost Machinehandel aan Forteck. Forteck is een multidisciplinaire infrastructurele aannemer. Ze zijn actief in engineering, projectmanagement, boven- en ondergrondse infra, asbestsanering, bodemsanering, sloop tot en met betonconstructies, asfaltverharding en vloeistofdichte voorzieningen.

De geleverde Case hydraulische graafmachine, type CX370D heeft een 6 cilinder dieselmotor volgens Stage 4 emissie norml. De machine beschikt over 2 hydraulische pompen met een opbrengst van 2 x 300 l/min.

Op klantwens is de CX370D geleverd met cabinebescherming voor extra bescherming bij sloop werkzaamheden, bescherming van de bakcilinder, overdruksysteem, smeerhaspel, vandalismebeplating en verzwaarde bodemplaten. Daarnaast is er een aan de CW45 snelwissel een nieuwe zware dieplepelbak meegeleverd.

De Case minigraver, type CX18B heeft een Mitsubishi 1,0L dieselmotor met 15,4 pk, en beschikt ook over 2 variabele hydrauliekpompen van 2 x 15 l/min.
De CX18B is uitgevoerd met een hydraulische snelsluiting inclusief gekeurde lasthaak en 3 bakken, voldoende werklampen, extra hydraulische functie, keuring en radio + zwaailamp.

Alle machines zijn in Forteck blauwe bedrijfskleur gespoten.

Wij wensen Forteck veel plezier met de machines.