Case CX330 sloopuitvoering voor Ripping B.V.

Ripping B.V. uit Bergschenhoek heeft namens Troost Machinehandel een Case CX330 HRD in ontvangst genomen. Ripping B.V. is een aannemings- en verhuurbedrijf dat werkzaam is in aanleg van infrastructuur, alle voorkomende grond- en sloopwerkzaamheden. Ripping B.V. is van een klein bedrijf, wat begon met een kraantje achterop de tractor, gevormd tot een groot bedrijf met modern materieel en gekwalificeerd personeel.

De CX330 HRD heeft 3.445 uur en is standaard uitgerust met een hydraulische kantelende cabine, FOPS heavy duty cabine bescherming op voor- en bovenkant, cabine met verwarming en airconditioning, mechanisch snelwissel systeem om gieken te wisselen d.m.v. 2 pennen, bok voor graafarm en bok voor sloopgiek.

De Case is compleet afgeleverd met 700 mm rupsplaten, Brotec centrale smering Vet 2, rotatiefunctie d.m.v. proportionele schuif op joystick, vandalisme beplating, 2 rups geleiders per kant, gereedschapskist op onderwagen, extra werkverlichting op cabine en contragewicht.

De Case CX330 HRD is geleverd met 2 gieken een demolition giek en een graafgiek. Door de demolition giek heeft de machine een maximale werkhoogte inclusief attachment van ca. 23 meter en is uitgerust met high-flow leidingen, low-flow leidingen, lekleiding, verachtert hydraulische snelsluiting CW40 incl. lasthaak, opberg-bok voor sloopgiek en met deze uitrusting heeft de machine een gewicht van ca. 43,5 ton. De graafgiek heeft een lepelsteel lengte van 3,25m, high-flow leidingen, low-flow leidingen, lekleiding, slangbreukbeveiliging, verachtert hydraulische snelsluiting CW45 incl. lasthaak, opberg-bok voor de graafgiek en met de deze giek heeft de machine een gewicht van ca. 40 ton.

Wij wensen Ripping B.V. veel succes met hun nieuwe Case graafmachine!