Case CX250D voor Kuipers Infra B.V.

Troost Machinehandel heeft wederom een nieuwe Case hydraulische graafmachine geleverd aan Kuipers Infra B.V.. Kuipers is een aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw met specialisaties in baggeren, bestrating, riolering, groenvoorziening sloopwerkzaamheden. Deze CX250D zal vooral ingezet worden bij het onderhouden van sloten en kreken in de Hoeksche Waard i.c.m. verlenggiek en baggerbak.

De nieuwe Case CX250D heeft een Stage 4 common rail dieselmotor met EGR, SCR en DOC systeem. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 2x 243 l/min. De cabine heeft een luchtgeveerde stoel, airconditioning en een multifunctioneel display met geïntegreerde camera functies. Ook heeft de machine een camera op het contragewicht en aan de rechterkant van de cabine.

De CX250D is geleverd met lange lepelsteel, dome onder de monogiek en verzwaard contragewicht, Pladdet heavy duty kantelstuk, gereedschapskist op de onderwagen, hijshaak aan de binnenzijde van de lepelsteel, Parrot carkit, 27MC-bakje en alle lampen zijn LED.

Wij wensen Kuipers Infra veel succes met deze nieuwe aanwinst!