Case CX250D voor J.L. van der Helm Grondverzet

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case hydraulische graafmachine, type CX250D geleverd aan Van der Helm Grondverzet uit Den Haag. Van der Helm is werkzaam binnen grondverzet, rioleringswerk, damwanden zetten en machineverhuur. De nauwe samenwerking met Daallin BV en de daarbij horende specialistische werkzaamheden heeft ervoor gezorgd dat Jeffrey van der Helm voor deze CX250D heeft gekozen.

De Case CX250D is standaard voorzien van een Stage 4 dieselmotor met Ad-Blue en 180 pk zonder roetfilter. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 2x 243 l/min. De ruime ROPS/FOPS cabine beschikt over een luchtgeveerde stoel, airconditioning en een multifunctioneel 7 inch kleurendisplay met camerafuncties waar ook het gemiddelde dagelijkse verbruik is af te lezen.

De CX250D is snel geleverd met gewone hydraulische snelwissel en zal binnenkort worden voorzien van een SMP draai-kantelstuk. Daarnaast is de CX250D afgeleverd met complete Beco bakkenset, treeplanken rechts en links van de onderwagen, 27MC bakje, gereedschapskist op de onderwagen, lier voor optillen van damwandplanken met een damwandklem en alle lampen LED uitgevoerd. 

Wij wensen Jeffrey van der Helm veel succes met deze fijne en mooie machine!