Case CX210D voor Loonbedrijf Zwaan

In samenwerking met SP2000 heeft Loonbedrijf Firma Zwaan uit Opperdoes opnieuw gekozen voor een nieuwe Case. Inmiddels de vierde Case machine welke bij Firma Zwaan is geleverd en wederom een 22 tons klasse machine, de Case CX210D.

Na diverse tests met andere merken bleef Case met stip bovenaan staan voor de vaste machinist Lodi. De snelheid van de machine, het comfort en bedieningsgemak gaven wederom de doorslag. 

De nieuwe Case CX210D voldoet aan de Stage 4 emissie norm en heeft een common rail dieselmotor van 165 pk met Ad-Blue systeem. De hydrauliek pompen leveren 211 l/min en de machine slaat automatisch af na instelbare tijd. Goed om het brandstofverbruik verder te reduceren. De zeer ruime en luxe cabine is van alle gemakken voorzien met airconditioning, luxe luchtgeveerde en verwarmde stoel, ruime opbergmogelijkheden en een overzichtelijk 7 inch display waar ook de twee camerabeelden in worden weergegeven. 

De CX210D is op verzoek geleverd met: Eurosteel hydraulische snelsluiting, slotenbak van 1550 liter en palletvorken. Daarnaast zijn de druk en liters van de sloop- en sorteergrijper functie vanuit de cabine instelbaar. Ook is de CX210D voorzien van Groeneveld centrale smering, aan-uit schakelaar voor maaikorf werk, omschakeling van bakcilinder, opklapbare treeplank links, overdruk voorbereiding, Topcon 3D GPS voorbereiding, LED werklampen, gereedschapskist op de onderwagen, extra contragewicht van ca. 1,25 ton, rij-alarm en is een 27MC bakje gemonteerd. 

Wij bedanken Jaap en Joost Zwaan voor het vertrouwen en wensen Lodi veel succes met deze complete machine!