Case CX210D voor Loonbedrijf Van Vliet

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case hydraulische graafmachine CX210D geleverd aan Loonbedrijf Van Vliet uit Ter Aar. Loonbedrijf Van Vliet is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van grondverzet en cultuurtechniek, agrarische dienstverlening en mestdistributie.

De Case CX210D heeft een Stage 4 common rail dieselmotor met katalysator en Ad-Blue. De machine heeft 160pk en ruim voldoende hydraulisch vermogen van 2x 211 l/min., ook beschikt de machine over een auto-idle en auto shutdown functie om brandstof te besparen. De luxe cabine is standaard voorzien van airconditioning, luchtgeveerde stoel en een multifunctioneel display met geïntegreerde camera functies.

Troost Machinehandel heeft de Case CX210D op klantwens opgebouwd met: extra slangbreukbeveiliging op de bakcilinder, treeplanken links en rechts van de bovenwagen, overdruksysteem, LED werklampen rondom, DigPilot 3D GPS voorbereiding, gereedschapskist op de onderwagen en een 27MC-bakje.

Het fijn kunnen afwerken, snelle cylcustijden, luxe cabine en het lage brandstofverbruik hebben ervoor gezorgd dat Van Vliet voor deze Case CX210D heeft gekozen.

Wij wensen Loonbedrijf Van Vliet veel succes met de nieuwe machine.