Compost inladen bij Dijksoorn met een nieuwe Case 821G

Donker en vochtig is het in de loodsen op het terrein van Dijkshoorn te Bleiswijk. Dijkshoorn is een multidisciplinaire onderneming met uiteenlopende professies zoals biomassa, groenrecycling, beton, landbouw en grondsoorten. Troost Machinehandel BV was op locatie om de 821G XR, die onlangs werd afgeleverd, aan het werk te zien.

De machine werd die dag gebuikt voor het inladen van compost. Compost inladen is echter niet de enige taak waar de 821G XR voor wordt ingezet. De shovel wordt o.a. gebruikt voor groenverwerking, indoor compostering, grondbankwerkzaamheden en het inladen van materialen.

Het merendeel van het groenafval wat bij Dijkshoorn wordt verwerkt komt van tuinders en kwekers vandaan, maar ook van hoveniers, agrarische bedrijven en (semi)overheidsdiensten. Een deel daarvan wordt verwerkt tot biomassa, andere delen tot diverse vruchtbare grondsoorten en compost.

De shovels van Case vallen in de smaak bij Dijkshoorn, want enkele maanden geleden werd al een 1021G aangeschaft en sinds kort dus een 821G XR. Arwin, Technisch directeur van Dijkshoorn, zegt daarover: “De machinist vond Case het beste rijden van wat we hebben uitgeprobeerd, dus werd het een Case,” zegt hij met een glimlach. Hij is tevreden over het service-aspect en de korte lijnen van Troost Machinehandel & Techniek BV: “Zo zijn wij ook.” Dijkshoorn is tevreden met ons en wij met hen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Troost Machinehandel & Techniek BV. staat voor u klaar. Bezoek onze website: www.troostbv.com of bel: 0186 – 651060.