721F en DX170W-5 voor GRGO

Troost Machinehandel heeft een Case 721F wiellader en een nieuwe Doosan DX170W-5 geleverd aan Groen-Recycling Goeree-Overflakkee. GRGO heeft diverse disciplines verdeeld in: loonwerk, biomassa & groen en compost & mest. De Case 721F wordt voornamelijk ingezet op de locatie in Oude Tonge voor omzetten van compost en wegrijden van verkleind product van de shredder. De Doosan DX170W-5 wordt vooral ingezet bij het laden en sorteren van groenstromen en het vullen van de shredder. 

De Case, type 721F voldoet aan de TIER 4 Final emissie norm en heeft een 195 pk dieselmotor met 950 Nm koppel. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 206 l/min en de cabine heeft standaard verwarming, airconditioning, radio en ramen die tot voet hoogte doorlopen. De 721F heeft een 5-versnellingsbak, heavy-duty assen, grofmazige radiateurs en omkeerbare koelfan. 

Volgens de wensen van GRGO is de 721F geleverd op hoog profiel Techking banden, hydraulische snelsluiting, puinriek met half inlegvel, Groeneveld smeersysteem, overdruksysteem en is de machine in bedrijfskleur van GRGO gespoten.

De Doosan DX170W-5 met monogiek voldoet aan de laatste Stage 4 emissie norm met Ad-Blue systeem en heeft standaard 2 pompen van 170 l/min. De machine is met blad en stempels zeer stabiel en heeft af-fabriek alle hydraulische functies, luchtgeveerde stoel, automatische airco en camera op contragewicht. 

Voor GRGO is de machine klaar gemaakt met veel extra werklampen, elektrische brandstofpomp, omkeerbare koelfan, grofmazige radiateurs, lastdemping, Groeneveld smeersysteem, treeplank onder cabinedeur en 27MC bakje. 

Wij wensen de heren Tieleman veel succes met hun nieuwe aanwinsten!