3 Nieuwe Neuson mini’s voor Wagemakers

Wagemans BV uit Oudenbosch heeft van Troost Machinehandel BV drie nieuwe Neuson minigraafmachines in ontvangst genomen: eenNeuson ET18, Neuson 3503 en eenNeuson EZ53 binnendraaier. Wagemakers is een grond- en transportbedrijf dat voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen werkt.

De 3 Neuson machines zijn heel goed toegankelijk voor onderhoud door demonteerbare afdekkingen. De ET18 heeft een uitschuifbaar onderstel dat kan wissel van 990 – 1300 mm breedte. De 3503 heeft een stevig X-frame met een gemakkelijk te reinigen onderstel en draaiwerk. De Neuson EZ53 maakt gebruik van een nieuwe technologie voor hoger motor rendement en hydraulisch vermogen en tegelijk lager brandstofverbruik.

Alle 3 de machines zijn voorzien van verwarming in de cabine, dozerblad en lange lepelsteel. Daarnaast zijn ze op klantwens specifiek opgebouwd met: hydraulische snelsluiting inclusief gekeurde lasthaak, 2 werklampen op de cabine, 1 op de giek en zijn geleverd met nieuwe BMWT-keuring en radio en zwaailamp.

Wij wensen Wagemans veel veilige uren met deze 3 nieuwe Neuson minigravers.