3 nieuwe Case machines voor SP2000

SP2000 Handel en Service BV uit Winkel heeft een Case CX250D, een 321F en een 721G geleverd aan zijn klanten in Noord-Holland.

SP2000 is gespecialiseerd in handel en reparatie van grondverzetmachines en werkt als Case sub-dealer voor het Noord-Hollandse gebied boven Amsterdam. Met 14 monteurs, een nieuw pand en nieuwe werkplaats zijn ze goed uitgerust en acteren ze als volwaardig Case partner in Noord-Holland.

De Case hydraulische graafmachine, type CX250D voor Loonbedrijf Dieleman met Stage 4 common rail dieselmotor en 180 pk is compleet afgeleverd met lange lepelsteel, sloophamer c.q. sorteergrijper functie, elektrische gasolie vulpomp, hydraulische snelsluiting, bakken en complete werkverlichting.

De Case 321F voor De Boer & V.d. Weide heeft een Case FPT 4-cil. common rail dieselmotor met 74 pk. De machine is uitgerust met instelbare high-flow functie van 130 liter per minuut. Uniek voor deze klasse machine en nodig voor het gebruik met een asfaltboor. Daarnaast is de machine geleverd met dichte bak, palletvorken, Ride-Control en wegverlichting.

De Case 721G welke aan het werk is gegaan bij het agrarische bedrijf Firma Hunnekink heeft plaats gemaakt voor een Werklust. Na een uitgebreide test die is gedaan op onze wiellader demo dag is de klant overtuigd geraakt van het comfort en de werking van deze 721G.

Wij feliciteren Simon Peetoom met deze verkochte machines en wensen zijn klanten veel succes met de nieuwe machines!