3 Nieuwe Case 821G Wielladers voor Vollers Holland B.V.

Vollers Holland B.V. heeft namens Troost Machinehandel 3 nieuwe Case wielladers, type 821G, in ontvangst genomen. Vollers bestaat al sinds 1932 en is zodoende een ervaren cacao-expert. In Amsterdam slaan zij de hoogwaardige bonen zorgzaam op in hun opslagplaats van 120.000 m2, zodat de bonen op elk moment tot cacaomassa, -poeder en -boter kunnen worden verwerkt. Vollers heeft dan ook een bulkcapaciteit voor cacao van 250.000 ton. Daarnaast zorgt het bedrijf in Amsterdam ook voor de overslag van de commodity koffie en stukgoed (general cargo). Door de gunstige ligging van het bedrijf heeft het dan ook een zeer goede transportverbinding over weg, spoor, binnenvaart en zeevaart.

De Case 821G heeft een Case 6-cilinder common rail dieselmotor met 230 pk en voldoet aan de Stage 4 emissienorm d.m.v. het Ad-Blue systeem. De hydrauliek pompen leveren 240 l/min en de wiellader beschikt over een volledig nieuwe cabine met enkele voorruit, groot 8 inch kleurenscherm inclusief camera, luxe luchtgeveerde stoel en een rijsnelheid van ca. 40 km/h. 

De 3 Case wielladers worden geleverd met ieder een hydraulische snelsluiting waarvan 2 machines met Beco dichte bakken van 10 kuub en 1 machine met Beco hoogkiepbak van 7,5 kuub. Verder zijn ze voorzien van 3e hydraulische functie proportioneel bediend op de kruishendel, Ride-Control, joystickbesturing, 6 LED werklampen, 2 wielplaten aan de voorzijde, hydrauliek olie uitgevoerd in Food Grade variant en Groeneveld centrale smering dat is voorzien van Food Grade vet.

Wij wensen Vollers Holland B.V. veel succes met deze nieuwe machines!