2 Nieuwe Case shovels voor Bartels uit Moerstraten

Bartels BV heeft van Troost Machinehandel 2 nieuwe Case wielladers in ontvangst genomen, een Case 721F & Case 1121F. Bartels BV heeft al ruim 60 jaar ervaring op verschillende vakgebieden namelijk; Grondwerken & Infra, Transport & Materieel verhuur, Loonbedrijf & Groenwerken en Industrie.

De nieuwe Case 721F is standaard uitgerust met een Case 6.7L 6-cil. turbo dieselmotor met 211 pk en de nieuwste Stage 4 emissie-eisen met Ad-Blue systeem. Ook heeft de Case 721F een laderframe met Z-kinematiek, LCD-instrumentarium en zwaar contragewicht. De nieuwe Case 1121F is uitgerust met een Case 6-cil. 8.7L common-rail dieselmotor met max. 347 pk en 1065 Nm koppel en met Tier 4i dieselmotor met Ad-Blue systeem. En is o.a. nog uitgerust met; Rexroth hydrauliek systeem met 380 l/min, ROPS-FOPS cabine met luchtgeveerde stoel, verwarming, airconditioning, maximaal snelheid van ca. 40 km/h en heeft de Case 1121F een machinegewicht van ca. 28 ton.

De Case 721F zal gebruikt worden in het reguliere grondwerk en is geleverd met hydraulische snelsluiting systeem 2000, 5 versnellingsbak ZF met lock-up van de koppelomvormer, overdruksysteem inclusief certificaat, extra werkverlichting op de cabine (LED), centraal smeersysteem, achteruitrijcamera en bedrijfskleur: Case grijs+cilinder wordt blauw; Case geel wordt Bartels geel. En de Case 1121F geleverd met o.a. Heavy Duty assen met open differentieels en diff. lock op de vooras, hydraulische snelsluiting, Groeneveld centrale smering, achteruitrijcamera, LED werkverlichting op de cabine en bedrijfskleur: Case grijs+cilinder wordt blauw; Case geel wordt Bartels geel. De Case 1121F vervangt een Case 921E met bijna 18.000 draaiuren en zal gebruikt worden op de Suikerfabriek bij de bieten ontvangst. Keuze voor kracht i.c.m. zuinigheid en duurzaamheid hebben ervoor gezorgd dat Bartels weer voor Case heeft gekozen.

Wij wensen Bartels BV veel succes met hun 2 nieuwe machines.