2 Nieuwe Case Machines voor Renewi Klok Rotterdam

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case 821G en een Case CX210D geleverd aan Renewi KLOK. Renewi, opgericht in 2017 na afronding van de fusie van Shanks Group met Van Gansewinkel Groep BV, is een toonaangevend waste-to-product bedrijf dat ideaal is gepositioneerd om een aantal van de belangrijkste milieuproblemen waar de maatschappij vandaag de dag mee kampt, op te lossen: het verminderen van afval, het vermijden van vervuiling en het voorkomen van onnodig gebruik van eindige natuurlijke bronnen.

De Case 821G is standaard uitgerust met een Case-FPT 6-cilinder 6,7L dieselmotor met 230 pk, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 240 l/min, nieuwe ROPS-FOPS cabine, groot 8 inch kleuren scherm met alle machinefuncties incl. camera en de machine heeft een gewicht van ca. 18,5 ton.

Daarnaast is de Case naar klantwens geleverd met een hydraulische snelsluiting, Beco hoogkiepbak van 4 m3, Ride-control, schroefsnelkoppelingen aan de slangen van de hoogkiepbak, volrubber banden 23,5 x 25, bescherming hefframe aan onderzijde met Hardox staal, Groeneveld TWIN automatisch smeersysteem, inclusief bescherming leidingen ivm smeernippels en LED werkverlichting.

De Case CX210D is standaard uitgerust met een Stage 4 common rail dieselmotor met 160 pk, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x 211 l/min, airconditioning met klimaatregeling, ruime ROPS/FOPS cabine, luchtgeveerde stoel, camera op contragewicht, camera aan rechter zijkant en de machine heeft een gewicht van ca. 22,5 ton.

Daarnaast is de Case naar klantwens afgeleverd met slangbreukbeveiligingen op de hoofdarm en knikarm, verachtert mechanische snelsluiting, afdichten cabine inclusief plaatsen van RST-overdrukunit, rupsplaten 800 mm (afgeschuind), Groeneveld centraal vetsmeersysteem en een treeplank naast de cabine.

Wij wensen Renewi Klok veel succes met de nieuwe Case machines!