2 nieuwe CASE machines voor Kuipers Infra B.V. uit Strijen

CASE CX210D Kuipers

Troost Machinehandel heeft onlangs 2 CASE machines geleverd bij Kuipers Infra B.V. uit Strijen. Het machinepark werd vernieuwd met een CASE CX90D midigraver en een CASE CX210D rupskraan.

De CASE CX90D met stage V motor is naar klantwens opgebouwd met een vast kantelstuk, slotenbak, sloop c.q.- sorteergrijperfunctie, overdrukvoorbereiding en een hijshaak aan de binnenzijde van de lepelsteel. Verder bevat de circa 9 tons wegende machine 7 LED werklampen verdeeld over de machine, treeplank onder de cabinedeur, gereedschapskist op de onderwagen, extra contragewicht, B.M.W.T. keuring en de belettering.

De CASE CX210D is opgebouwd met hydraulische snelsluiting CW40, Engcon draaikantelstuk, slotenbak, sloop c.q. sorteergrijperfunctie, extra pedaal voor high-flow, overdrukvoorbereiding, gereedschapskist op de onderwagen en een hijshaak aan de binnenzijde van de lepelsteel. Verder bevat de circa 23 tons wegende machine extra contragewicht, treeplanken langs de gehele bovenwagen, 9 LED werklampen verdeeld over de machine, B.M.W.T. keuring en de belettering.

Voor machinist John is het reeds de vijfde nieuwe CASE machine op een rij als ongeveer 25 jaar trouwe CASE machinist.

Wij wensen Kuipers Infra B.V. veel succes met de nieuwe CASE machines en bedanken voor het vertrouwen!