Holms logo

Afgeleverde machines

Op deze pagina vindt u afgeleverde machines aan onze klanten. Klikt u op de foto's om ze groter weer te geven.

22-10-2018

Nieuwe Case Wiellader voor Fleuren Middelharnis BV

Fleuren Middelharnis BV heeft van Troost Machinehandel een nieuwe Case 1021G XR in ontvangst mogen nemen. Fleuren Middelharnis BV is werkzaam op het gebied van op- en overslag van mest, in- en verkoop van mest, in- en verkoop van fourage en transport.

 

De Case 1021G XR is standaard uitgerust met een Case 6-cil. 8,7L common-rail dieselmotor met max. 320 pk, Rexroth hydrauliek systeem met 352 l/min, bediening van hef- en bakcilinders via kruishendel, koelsysteem met automatisch omkeerbare fan, ROPS-FOPS cabine met luchtgeveerde stoel, verwarming en airconditioning, rijsnelheid van max. ca. 40 km/h en de wiellader heeft een gewicht van ca. 27 ton.

 

De 1021G XR is naar klantwens geleverd met een verlengd laadframe, Heavy Duty assen met open differentiëlen en diff.lock op de vooras, Triangle banden 26.5R25 L3, Groeneveld centrale smering inclusief smering op hoogkiepbak, behandeling van motor en bekabeling i.v.m. (chemische) inwerking, Ride-control (lastcompensator), 6 LED werklampen en BMWT-veiligheidskeuring.

 

Wij wensen Fleuren Middelharnis BV veel succes met hun nieuwe Case!

 

fleurenfourage.nl

19-10-2018

Nieuwe Case CX210D voor L.A.W. Tol

L.A.W. Tol B.V. heeft namens Troost Machinehandel een Case CX210D in ontvangst mogen nemen. Als groot verhuurbedrijf heeft Tol graaf- en grondverzet materieel in alle soorten en maten. Ook voor specifieke aanbouwdelen, walsen en bulldozers bent u bij hen aan het juiste adres. Vervoeren van onderdelen en/of transport is ook mogelijk.

 

De Case CX210D is standaard uitgerust met een Stage 4 common rail dieselmotor met 165 pk. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 2 x 211 l/min. De machine heeft een auto-idle en auto shutdown systeem, ook een nieuwe ruime ROPS/FOPS cabine, luchtgeveerde stoel, multifunctioneel display met geïntegreerde camerafuncties en de machine heeft een gewicht van ca. 22,5 ton.

 

De Case hydraulische graafmachine is naar klantwens geleverd met 900 mm stalen rupsplaten, hydraulische snelsluiting, Engcon draai-kantelstuk, slangbreukbeveiligingen hefcilinders, RST overdrukvoorbereiding, treeplanken links en rechts van de bovenwagen en camera op contragewicht en camera aan rechter zijkant van machine.

 

Wij wensen L.A.W. Tol en machinist Jan Ouwens veel succes met de nieuwe machine!

 

www.lawtolbv.nl

16-10-2018

Nieuwe Case CX245D voor Aannemingsbedrijf de Groot & Schagen B.V.

Aannemingsbedrijf De Groot & Schagen uit Sliedrecht heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Case CX245D in ontvangst genomen. De Groot & Schagen heeft een brede ervaring op het gebied van rioleringen, groenvoorziening, bestratingen, grondwerk en sloopwerkzaamheden. De Groot & Schagen heeft al vele andere Case graafmachines en wielladers.

 

De Case CX245D, hydraulische graafmachine heeft standaard een Isuzu Stage 4 dieselmotor met CEGR, SCR en DOC systeem en 160 pk, hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x 211 l/min, nieuwe ruime ROPS/FOPS cabine, camera op contragewicht en aan de rechterzijde van de machine en de machine heeft een gewicht van ca. 25,5 ton.

 

De Case CX245D is naar klantwens geleverd met een hydraulische verstelgiek, lepelsteel, 900 mm rupsplaten, Beco slotenbak, puinriek, dieplepelbak, palletvorken en powertilt. Daarnaast heeft de Case een sloop- cq. sorteergrijperfunctie, aparte lekleiding, slangbreukbeveiliging en Groeneveld Centrale smering. De Case heeft 6 LED werklampen en de bovenwagen is in bedrijfskleur gespoten.

 

Wij wensen Aannemingsbedrijf de Groot & Schagen B.V. veel succes met de nieuwe Case CX245D!

 

www.degrootschagen.nl

15-08-2018

Case CX350D voor Verboon Maasland

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case hydraulische graafmachine, type CX350D geleverd aan Aannemingsbedrijf Verboon Maasland. Verboon houdt zich bezig met baggerwerken, bouwkuipen, grondverzet, kadeverbeteringen, riolering, waterbeheersing en oeverbescherming.

 

De Case hydraulische graafmachine, type CX350D heeft een 6 cilinder Stage 4 dieselmotor met Ad-Blue, DOC en 285 pk. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 2x 300 l/min. De cabine heeft een luchtgeveerde stoel, een automatische airconditioning en een ROPS/FOPS cabine. Aan elke zijde van de Case zitten 3 kettinggeleiders en verder heeft de Case een overbelasting waarschuwingssysteem en heeft de machine een gewicht van ca. 40 ton.

 

De machine is naar klantwens afgeleverd met een hoofdgiek en lepelsteel verlengt naar Beco semi-long reach giek van ca. 13,5m, verbreding onderwagen 300mm, bovenwagen in bedrijfskleur gespoten, 900mm rupsplaten, verachtert hydraulische snelsluiting CW40, dieplepelbak, slotenbak, sloophamer- c.q. sorteergrijperfunctie, slangbreukbeveiliging op hef- en lepelsteel cilinder, Groeneveld centraal smeersysteem, 9 werklampen, kettingkist op onderwagen en een B.M.W.T. keuring.

 

Wij wensen Aannemingsbedrijf Verboon Maasland veel succes met deze prachtige machine!

 

verboonmaasland.nl

04-08-2018

Nieuwe Case 921G XR voor Schotgroep en combinatie Uilenvlietsehaven

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case wiellader 921G XR geleverd aan Schotgroep Aannemingsbedrijf B.V.. Schotgroep is werkzaam op het gebied van groenvoorziening, bodemafsluiting, industrie services en infrawerken.

 

De Case 921G XR is standaard uitgerust met een FPT 6-cil. Stage 4 diesel motor met 255 pk, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 282 l/min, nieuwe ROPS-FOPS cabine, groot 8 inch kleurenscherm, luxe luchtgeveerde stoel met hoofdsteun en stoelverwarming, cabine met enkele grote voorruit, verwarming en airconditioning, 5-versnellingsbak met lock-up van koppel omvormer en power inch, Heavy Duty ZF fase-II assen met open differentieel en diff. lock op de vooras, servo bediening van hef- en bakcilinders via kruishendel, halogeen wegverlichting, achteruitrijcamera en de machine heeft een gewicht van ca. 20 ton.

 

De Case is naar klantwens afgeleverd met verlengd laadframe (XR uitvoering), hydraulische snelsluiting systeem 2000, dichte bak met onderschroefmes, Michelin banden type 23.5R25 XHA2, 3e hydraulische functie proportioneel bediend, Ride-Control, Groeneveld centrale smering, weegsysteem incl. montage, 6 LED werklampen en B.M.W.T. veiligheidskeuring.

 

Wij wensen Combinatie Uilenvlietsehaven veel succes met hun nieuwe Case 921G XR!

 

www.schotgroep.nl

 

grondbank-cuvh.nl

28-07-2018

Nieuwe Case wiellader 721G voor Loonbedrijf Nijssen

Nijssen uit Yerseke heeft van Troost Machinehandel een nieuwe Case 721G in ontvangst genomen. Nijssen is een loonwerkbedrijf wat zich actief bezighoudt in de agrarische- en grondverzet sector. Daarnaast verkopen ze zand, hooi, stro, kuilbalen en maisbalen.

 

De Case 721G is standaard geleverd met een 6-cilinder 6.7L common-rail dieselmotor met 195 pk en 950 Nm, 2 Rexroth hydrauliekpompen met een opbrengst van 206 l/min, nieuwe ROPS-FOPS cabine, groot 8 inch kleurenscherm, achteruitrijcamera, cabine met verwarming en airconditioning, nieuwe luxe luchtgeveerde stoel, LED werkverlichting en de machine heeft een gewicht van ca. 15 ton.

 

De 721G is naar klantwens geleverd met een hydraulische snelsluiting, 3e hydraulische functie, centraal smeersysteem, joystickbesturing, Aeolus banden 650/65R25, kuilbeplating en LED werklampen.

 

Wij wensen Loonbedrijf Nijssen veel succes met de nieuwe Case wiellader!

25-07-2018

Nieuwe Doosan voor Den Hartog Loonbedrijf

Den Hartog Loonbedrijf uit Culemborg heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Doosan mobiele graafmachine, type DX140W-5 in ontvangst genomen. Den Hartog is werkzaam in de Agrarische sector en grondverzet. Ook cultuurtechnische werken zijn onderdeel van de werkzaamheden.

De Doosan DX140W-5 is standaard uitgerust met een Stage 4 6 cilinder Doosan DL06P-motor met 137 pk met DOC en Ad- Blue systeem, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x 170 l/min, ruime ROPS cabine met 7 inch LCD kleurenscherm, luchtgeveerde stoel, automatische airconditioning, camera op contragewicht en de machine heeft een gewicht van ca. 15.000 kg.

De Doosan mobiele graafmachine is naar klantwens geleverd met hydraulische verstelgiek, hydraulische snelsluiting, slangbreukbeveiliging op hef- en knikcilinder, grote drukloze retourleiding, maaikorffunctie, alle extra hydraulische functie leidingen met schroef snelkoppelingen onder hoek, 8 LED werklampen, dubbel lucht banden met tussenring en een B.M.W.T. veiligheidskeuring.

Wij wensen Den Hartog Loonbedrijf veel succes met hun nieuwe Doosan!

www.loonbedrijfdenhartog.nl/

11-07-2018

Nieuwe machines voor J&E infra

J&E infra uit Nieuwveen heeft van Troost Machinehandel een nieuwe Case CX80C en een nieuwe Kubota KX019-4 in ontvangst mogen nemen. J&E Infra is gespecialiseerd in grond-, straat-, riool-, sloopwerk en tuinaanleg.

 

De Case CX80C is standaard voorzien van een Isuzu TIER 4 Final 4-cil. 2,2L common rail-diesel motor met 56 pk met EGR en DOC, nieuwe ruime cabine op vloeibare rubber blokken, ROPS-FOPS cabine, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x 74 l/min,  centraal kleurendisplay van 7 inch, camera op contragewicht, automatische airconditioning en de machine heeft een gewicht van ca. 9 ton.

 

Daarnaast is de CX80C naar klantwens geleverd met een verachtert hydraulische snelwissel, 450 mm rubber tracks, slangbreukbeveiliging, 4 LED werklampen en een BMWT keuring.

 

De Kubota KX019-4 is standaard geleverd met een Kubota motor met 16 pk. Daarnaast is de Kubota naar klantwens geleverd met een dieplepelbak, sloop- c.q. sorteergrijperfunctie, 3 werklampen, aansluiting van de hydraulische snelsluiting en een BMWT veiligheidskeuring.

 

Wij wensen J&E Infra veel succes met hun nieuwe machines!

 

www.jeinfrabv.nl/

10-07-2018

Nieuwe Case graafmachine voor Konings Sloopwerken & Recycling

Konings Sloopwerken uit Roosendaal heeft van Troost Machinehandel een nieuwe Case CX290D Material Handler in ontvangst genomen. Konings is gespecialiseerd in sloopwerken, recycling en asbestverwijdering.

 

De Case CX290D MH is standaard uitgerust met een Isuzu 4 cilinder, Stage 4 diesel motor met Ad-Blue systeem met 188 pk, hydrauliekpompen van 2x 243 l/min, luchtgeveerde stoel, automatische airconditioning, camera op contragewicht en aan zijkant, apart schakelbaar via centraal display, hydraulisch in hoogte verstelbare cabine naar ca. 5m zichthoogte, ROPS-FOPS cabinebescherming, overbelasting waarschuwingssysteem en de machine heeft een gewicht van ca. 31.000 kg.

 

De CX290D is naar klantwens geleverd met 700 mm rupsplaten, hydraulische snelsluiting CW40, sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, slangbreukbeveiligingen, cabinebescherming voor- en bovenkant, 4 LED werklampen, centrale smering, Ventox overdruksysteem, B.M.W.T. keuring en het contragewicht is blauw gespoten.

 

We hebben een prachtige Case CX240 MH ingeruild en zoeken daar nog een nieuw baasje voor :)

 

Wij wensen Konings Sloopwerken B.V. veel succes met de nieuwe machine!

konings-sloopwerken.nl

16-06-2018

Nieuwe Case voor Handelsonderneming Bunnik

John Bunnik uit Zegveld heeft van Troost Machinehandel een nieuwe Case 621G XT in ontvangst genomen. Bunnik is in 1981 als loon- en verhuurbedrijf begonnen en in de loop der jaren  gegroeid door uitvoering van veel cultuurtechnische werkzaamheden. Nu verhuurt Bunnik vooral grondverzetmachines aan bedrijven en particulieren. Handelsonderneming Bunnik verhuurt pompen zoals hydrostalpompen, bronneringspompen en membraampompen en handelt in pompen trilplaten, aggregaten en machines.

 

De Case wiellader, type 621G XT is standaard uitgerust met FPT 6-cilinder 6,7L Stage 4 dieselmotor met 172 pk, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 171 l/min, nieuwe ROPS-FOPS cabine, groot 8 inch kleuren scherm met alle machinefuncties incl. camera, LED wegverlichting voorop, rijsnelheid van ca. 40 km/h en een machinegewicht van ca. 13,5 ton.

 

Daarnaast is de 621G XT naar klantwens geleverd met een hydraulische snelsluiting, dichte bak, Good Year 600/65R25 banden, puinriek met vlak mes, Ride-Control (lastcompensator), Groeneveld centrale smering, 6 LED werklampen,  Fresh Filter compleet overdruksysteem type Tube en belettering.

 

Wij wensen John Bunnik en machinist Michel Bunnik veel succes met deze nieuwe wiellader!

 

johnbunnik.nl/

07-06-2018

Case schranklader voor HSM Steel Structures

HSM Steel Structures uit Schiedam heeft van Troost Machinehandel een Case SR160 schranklader in ontvangst mogen nemen. HSM Steel Structures is een grote Nederlandse bouwwerf dat werkzaam is op het gebied van verplaatsbare bruggen, stormvloedkeringen, sluisdeuren en havenpoorten. Het gaat dan om de constructie, ontwerp en assemblage ervan. Dit gebeurd op verschillende bouwlocaties.

 

De Case SR160 heeft standaard een 4-cilinder watergekoelde Case 2.2L turbo-dieselmotor met 60 pk, een hydrauliek opbrengst van 70 l/min, ROPS veiligheidscabine, hydrostatische aandrijving, handbediening van de hydrauliek voor de hefarmen/kiepcilinders, max snelheid van 11,9 km/h en de machine heeft een gewicht van 2.505 kg.

Daarnaast is de Case SR160 volgens klantwens geleverd met zijruiten, extra hydraulische functie, volrubber banden en een dichte bak.  

 

Wij wensen HSM Steel Structures veel succes met deze machine!

 

www.hsm-steelstructures.com/

24-04-2018

Nieuwe Giant V5003 X-tra HD voor Gebr. de Regt

V.O.F Gebr. de Regt heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Giant compacte wiellader V5003 in ontvangst genomen. Gebr. de Regt Het bedrijf is opgericht in 2002 en voert allerlei werkzaamheden uit op het gebied van grondwerken, bestratingswerkzaamheden en verhuurt graafmachines.

 

De Giant V5003 X-tra HD heeft een Kubota diesel motor met 50 pk, brede 445/45-R19.5 Kargo banden, dichte cabine met deur links, verkeersverlichting, 3 LED lampen, laststabilisator, contragewicht, vetspuithouder, 3e en 4e hydraulische functie, dichte bak 165 cm, puinbak 175 cm, zware palletvorken 120 cm en B.M.W.T. veiligheidskeuring.

 

Wij wensen V.O.F. Gebr. de Regt veel succes met hun nieuwe Giant!

 

www.gebrderegt.nl

20-04-2018

Doosan DX140W voor J. Vos

J. Vos Loon- en Grondwerken uit De Heen heeft van Troost Machinehandel een Doosan DX140W-3 in ontvangst mogen nemen.

 

De Doosan DX140W-3 is standaard uitgerust met een TIER 4i 6-cilinder Doosan Dl06K-motor met roetfilter systeem, hydrauliek pompen met een opbrengst van 2x 170 l/min,  nieuwe ruime ROPS cabine dat is voorzien van een 7 inch LCD-kleurenscherm met luchtgeveerde stoel, rijsnelheid van ca. 38 km/uur, automatische airconditioning en camera op contragewicht. De mobiele graafmachine heeft een gewicht van ca. 15.000 kg.

 

De DX140W-3 is naar klantwens geleverd met hydraulische verstelgiek, hydraulische snelsluiting, slotenbak 180 cm, dieplepelbak 60 cm, nieuwe puinriek 135 cm, kantelbak 180 cm, nieuwe Dehaco sorteergrijper,  lastcompensator, slangbreukbeveiligingen op hef-, verstel- en knikcilinder, Tianli ballonbanden 600/50-22.5, 8 LED werklampen en B.M.W.T. keuring met kraanboek

 

Wij wensen John Vos veel succes met de Doosan!

03-04-2018

Kubota''s voor Wubben, Ossenblok en GJL Hoveniers

Troost Machinehandel heeft aan Wubben Tank- en Bodemsanering BV een Kubota KX027-4 geleverd, aan Ossenblok V.O.F. een Kubota KX101-4 en aan GJL Hoveniers een Kubota U10-3.


Wubben Tank- en Bodemsanering B.V. heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Kubota KX027-4 in ontvangst genomen. Wubben is al jaren actief op het gebied van bodemverontreiniging en in het saneren van olietanks. Het is een klein aannemingsbedrijf met de juiste ervaring, materieel, kennis en certificering om deze werkzaamheden te verzorgen.
De Kubota KX027-4 is standaard uitgerust met een Kubota 4 cilinder diesel motor met 24pk, cabine met verwarming, 2 dubbele variabele hydrauliekpompen met opbrengst van 29,3 l/min, hulppomp van 18 l/min, 300 mm brede rubber tracks, brandstoftank 48 L en de machine heeft een gewicht van ca. 2.600 kg.
De Kubota minigraver is naar klantwens afgeleverd met een dozerblad, lange lepelsteel 1,30m, hydraulische snelsluiting, slotenbak 100 cm QT, dieplepelbak 50 cm QT, bananenbak 25 cm QT, hamer - schaar functie - voetpedaal, 3 LED werklampen, airconditioning, compleet overdruksysteem Freshfilter, Kubota anti diefstalsysteem en een B.M.W.T. veiligheidskeuring.

 

Ossenblok V.O.F. heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Kubota KX101-4 in  gebruik genomen. Het bedrijf heeft een Sunward 7 tonner ingeruild. Ossenblok is een loon en grondwerkbedrijf met als specialisatie aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen. Daarnaast voert Ossenblok ook transportwerkzaamheden uit.

De Kubota KX101-4 is standaard uitgerust met een Load Sensing hydrauliek systeem met een pompopbrengst van 96,6 l/min, Kubota 3 cilinder diesel motor met 31 pk, ROPS/FOPS niveau 1 cabine bescherming, cabine met verwarming, Kubota Anti-Diefstal systeem met geprogrammeerde sleutels, digitaal paneel en de Kubota heeft een gewicht van ca. 3,5 ton.

Daarnaast is de Kubota naar klantwens geleverd met hydraulische snelsluiting, sloop c.q. sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, slotenbak 120cm met voorzetmes, slangbreukbeveiligingen, maaikorffunctie, B.M.W.T.-keuring inclusief kraanboek en 3 werklampen waarvan 2 op de cabine en 1 aan de giek.

 

GJL Hoveniers uit Westmaas heeft van Troost Machinehandel een nieuwe Kubota U10-3 in ontvangst genomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van tuinen.
De Kubota U10-3 is standaard uitgerust met een watergekoelde 3-cilinder dieselmotor met 10,2 pk, verstelbaar rijwerk van 750mm naar 990mm, ROPS beugel, servo besturing met joystick bediening voorop, rijsnelheid van 4 km/h en de Kubota heeft een gewicht van ca. 1 ton.

Daarnaast is de Kubota naar klantwens geleverd met een mechanische snelsluiting, slotenbak, bananenbak, dieplepelbak, sloophamerfunctie, B.M.W.T. veiligheidskeuring, zwaailamp en 2 werklampen aan de giek.

 

Wij wensen Wubben Tank- en bodemsanering B.V., Ossenblok V.O.F. en GJL Hoveniers veel succes met hun nieuwe Kubota’s!

 

www.wubbentanksanering.nl

ossenblokvof.jouwweb.nl/

26-03-2018

Doosan DX140W-3 voor GRGO

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Doosan mobiele graafmachine, type DX140W-3 geleverd aan Groen Recycling Goeree-Overflakkee B.V.

Groen Recycling Goeree-Overflakkee is een bedrijf wat zich bezighoudt met het verzamelen en verwerken van groenafval en biomassa. Daarnaast behandelen en verhandelen ze diverse soorten mest en compost. Het bedrijf beschikt over gespecialiseerde machines en vakmensen.

 

De Doosan DX140W-3 is standaard uitgerust met een TIER 4i 6-cilinder Doosan Dl06K-motor met roetfilter systeem, hydrauliek pompen met een opbrengst van 2x 170 l/min,  nieuwe ruime ROPS cabine dat is voorzien van een 7 inch LCD-kleurenscherm met luchtgeveerde stoel, automatische airconditioning en een camera op contragewicht.

 

De Mobiele graafmachine is naar klantwens geleverd met hydraulische snelsluiting, sloop- c.q. sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, slangbreukbeveiligingen op hef-, verstel- en knikcilinder, dubbel luchtbanden, 10.00-20, banden volgeschuimd, 10 werklampen, afneembare treeplank naast cabinedeur B.M.W.T. keuring en Groeneveld centrale smering.

 

Wij wensen Groen Recycling Goeree-Overflakkee B.V. veel succes met de nieuwe Doosan!

 

www.grgobv.nl/

www.asgobv.nl/

16-03-2018

Nieuwe Case CX80C voor De Groot & Schagen

Aannemingsbedrijf De Groot & Schagen uit Sliedrecht heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Case CX80C in ontvangst genomen. De Groot & Schagen heeft een brede ervaring op het gebied van rioleringen, groenvoorziening, bestratingen, grondwerk en sloopwerkzaamheden. De Groot & Schagen heeft al vele andere Case graafmachines en wielladers.

 

De Case CX80C is standaard geleverd met Isuzu TIER 4 Final 4-cil. 2,2L common rail-diesel motor met 56 pk met EGR en DOC, nieuwe ruime cabine op vloeibare rubber blokken, ROPS-FOPS cabine, centraal kleurendisplay van 7 inch, camera op contragewicht, automatische airconditioning, 120L brandstoftank en de machine heeft een gewicht van ca. 9 ton.

 

De CX80C is naar klantwens afgeleverd met een dozerblad, monogiek, 450 mm rubber tracks, SMP draai-kantelstuk, sloophamer-c.q. sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, slangbreukbeveiliging op hef- en knikcilinders, maaikorffunctie via rotatiefunctie met aan-uit schakelaar op joystick, 7 LED werklampen, gereedschapskist op de onderwagen en de machine is in bedrijfskleur gespoten.

 

Wij wensen Aannemingsbedrijf de Groot & Schagen B.V. en uiteraard machinist Gerwin veel succes met deze nieuwe Case CX80C!

 

www.degrootschagen.nl

07-03-2018

Nieuwe Case CX250D voor H. de Koning & Zn

H. de Koning & Zn B.V. uit Oud-Beijerland heeft een Case CX250D in ontvangst genomen van Troost Machinehandel BV.

 

H. de Koning & Zn. B.V. is meer dan zestig jaar geleden opgericht. Het bedrijf begon met een klein aantal werknemers, terwijl het nu is uitgegroeid tot één van de grotere graafmachine verhuurbedrijven in de regio Rijnmond. Het bedrijf heeft een groot machinepark van o.a. graafmachines, tractoren, wielladers en vrachtwagens.

 

De Case CX250D is standaard uitgerust met een Isuzu 4 cilinder, Stage 4 diesel motor met Ad-Blue systeem met 190 pk, hydrauliekpompen van 2x 243l/min, FOPS cabine bescherming, overbelasting waarschuwingssysteem, 3 kettinggeleiders aan elke zijde, camera op contragewicht en aan de zijkant, brandstoftank van 410 L en de machine heeft een gewicht van ca. 26.500 kg.

 

De CX250D is naar klantwens afgeleverd met 900 mm stalen rupsplaten, Beco hydraulische snelsluiting,Beco slotenbak incl. voorzetmes, sloophamer-c.q. sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, slangbreukbeveiliging op hef- en knikcilinders, elektrissche omschakeling bakcilinder, Groeneveld centraal smeersysteem, overdrukvoorbereiding incl. certificaat, overzetten van Trimble 3D GPS voorbereiding, vonkenvanger met certificaat, 8 LED werklampen en heeft een W2 startbeveiliging.

 

Wij wensen familie De Koning en de machinist Nico veel succes met hun nieuwe Case!

 

www.hdekoning.nl

14-02-2018

Nieuwe Doosans DX140W-5 voor HK Kraanverhuur en Firma Trouw

Ronald Hoogstad, eigenaar van HK Kraanverhuur heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Doosan DX140W-5 in ontvangst genomen. HK kraanverhuur is breed inzetbaar en voert o.a. grondverzet- en maai werkzaamheden uit. Daarnaast is Ronald vaak betrokken bij het rooien van bomen. Het bedrijf is gevestigd in Melissant.

De DX140W-5 is standaard uitgerust met o.a. een 6 cilinder Stage 4 Doosan DL06P motor van 137 pk, 2 hydrauliekpompen met opbrengst van 170 l/min, ruime ROPS cabine met 7 inch LCD-kleurenscherm, power boost functie, voor- en achteruit rijden op de rechter joystick, gereedschapskist op de onderwagen en een machinegewicht ca. 15.500 kg.

De machine is naar klantwens afgeleverd met een hydraulische verstelgiek, dozerblad achter, hydraulische snelsluiting incl. lastcompensator, maaikorffunctie via rotatiefunctie met aan-uit schakelaar, grote drukloze retour direct naar de tank i.v.m. bomenknipper, slangbreuk beveiliging op hef-, verstel- en kikcilinders, Nokian ballonbanden 710/40-22.5 173A8 TL, stalen spatborden, 14 LED werklampen, ca. 450 kg extra contragewicht, tweede gereedschapskist op de onderwagen, trekhaak kogel/pen en 7- pollige stekker op de onderwagen.

 

Firma Trouw heeft een nieuwe Doosan DX140W-5 mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Firma Trouw is gevestigd in Zuid-Beijerland en is een aannemings- en verhuurbedrijf in grond-, weg en waterbouw.

 

De DX140W-5 is standaard uitgerust met een Stage 4, 6 cilinder Doosan DL06P-motor welke 137 pk levert, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 170 l/min, ruime ROPS cabine met 7 inch LCD- kleurenscherm, automatische power boost functie, voor- en achteruit rijden op de rechter joystick, rijsnelheid van ca. 40 km/h, camera op contragewicht, gereedschapskist op de onderwagen en de machine heeft een gewicht van ca. 15.000 kg

 

De Doosan is naar klantwens geleverd met hydraulische verstelgiek, dozerblad, dieplepelbak, slotenbak met omkeerbare oren, sloophamer c.q. sorteergrijper functie proportioneel bediend, Tianli ballonbanden 60 cm, spatborden, omkeerbare trekhaak met kogel en pen in dozerblad, afneembare treeplank naast cabinedeur en extra LED werkverlichting.

 

Wij wensen HK Kraanverhuur en Firma Trouw veel succes met deze nieuwe Doosan mobiele graafmachines!

www.trouwgrondverzet.nl

08-01-2018

Case Wielladers voor Sando Puinrecycling en Zeinstra

Troost Machinehandel heeft aan Sando Puinrecycling en Zeinstra ieder een nieuwe Case wiellader mogen leveren. Sando heeft een Case 921G XR gekocht en Zeinstra een Case 721G XR.

 

Sando Puinrecycling is gespecialiseerd in verkoop van granulaten, inname grove puin, breken van puin, transport en mobiel breken op locatie. De 921G XR wordt ingezet bij het laden van hun nieuwe mobiele puinbreker.

 

De nieuwe Case 921G XR heeft een stage 4, 6-cilinder common rail dieselmotor met 255 pk. Het Rexroth hydrauliek systeem heeft een opbrengst van 282 l/min. De ruime ROPS/FOPS cabine heeft een enkele grote voorruit, een groot 8 inch kleurenscherm, verwarming en airconditioning.

De 921G XR is afgeleverd met een dichte bak,  3e hydraulische functie, puinriek, palletvorken, Loadmaster Alpha 100, Ride-control, Groeneveld centrale smering, RST overdruksysteem, joystickbesturing, cycloon voorfilter, werkverlichting op de cabine en een 27MC Johnson President.

 

Zeinstra is een infra en grondverzet bedrijf welke al jaren de grondbank activiteiten voor de gemeente Rotterdam verzorgt.

 

De Case 721G XR heeft een Stage 4 dieselmotor met 195 pk en 950 Nm. De 2 hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 206 l/min. De ruime ROPS/FOPS cabine heeft een groot 8 inch kleurenscherm met alle machine functies.

De 721G met verlengd laadframe is naar klantwens geleverd met heavy duty assen met open differentieel, Michelin banden, Groeneveld centrale smering, automatische Ride-Control, joystick besturing, 3e hydraulische functie en een cycloon voorfilter.

 

Wij wensen Sando Puinrecycling en Zeinstra veel succes met deze nieuwe Case wielladers!

 

www.sandopuinrecycling.nl

03-01-2018

Case CX330 sloopuitvoering voor Ripping B.V.

Ripping B.V. uit Bergschenhoek heeft namens Troost Machinehandel een Case CX330 HRD in ontvangst genomen. Ripping B.V. is een aannemings- en verhuurbedrijf dat werkzaam is in aanleg van infrastructuur, alle voorkomende grond- en sloopwerkzaamheden. Ripping B.V. is van een klein bedrijf, wat begon met een kraantje achterop de tractor, gevormd tot een groot bedrijf met modern materieel en gekwalificeerd personeel.

 

De CX330 HRD heeft 3.445 uur en is standaard uitgerust met een hydraulische kantelende cabine, FOPS heavy duty cabine bescherming op voor- en bovenkant, cabine met verwarming en airconditioning, mechanisch snelwissel systeem om gieken te wisselen d.m.v. 2 pennen, bok voor graafarm en bok voor sloopgiek.

 

De Case is compleet afgeleverd met 700 mm rupsplaten, Brotec centrale smering Vet 2, rotatiefunctie d.m.v. proportionele schuif op joystick, vandalisme beplating, 2 rups geleiders per kant, gereedschapskist op onderwagen, extra werkverlichting op cabine en contragewicht.

 

De Case CX330 HRD is geleverd met 2 gieken een demolition giek en een graafgiek. Door de demolition giek heeft de machine een maximale werkhoogte inclusief attachment van ca. 23 meter en is uitgerust met high-flow leidingen, low-flow leidingen, lekleiding, verachtert hydraulische snelsluiting CW40 incl. lasthaak, opberg-bok voor sloopgiek en met deze uitrusting heeft de machine een gewicht van ca. 43,5 ton. De graafgiek heeft een lepelsteel lengte van 3,25m, high-flow leidingen, low-flow leidingen, lekleiding, slangbreukbeveiliging, verachtert hydraulische snelsluiting CW45 incl. lasthaak, opberg-bok voor de graafgiek en met de deze giek heeft de machine een gewicht van ca. 40 ton.

 

Wij wensen Ripping B.V. veel succes met hun nieuwe Case graafmachine!

 

www.rippingbv.nl

29-12-2017

Nieuwe Case CX75C voor Van den Broek Mechanisatie

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case CX75C midi-graafmachine geleverd aan Van den Broek Mechanisatie uit Moordrecht. Van den Broek is gespecialiseerd in landbouw mechanisatie en machinebouw en waren op zoek naar een vertegenwoordiging van een grondverzetmachine merk naast de landbouw machines. Van den Broek is daarbij service- en verkooppartner van Troost Machinehandel geworden voor de gehele lijn Case grondverzetmachines.

 

De Case CX75C wordt standaard geleverd met een Isuzu Stage 3B 4-cilinder 2,2L turbo-dieselmotor met 56 pk, auto-idle systeem en automatisch afslaan van de motor, nieuwe ruime cabine op rubber blokken voor optimaal comfort en uitstekend zicht rondom, geïntegreerde camera functie in centraal display van 7 inch en een camera op contragewicht en de machine heeft een eigen gewicht van ca. 8 ton

 

De CX75C is geleverd met een lange lepelsteel van 2,2 m, rubber tracks van 450 mm breed, sloophamer en sorteergrijper functie welk proportioneel zijn bediend, drukloze retour/lekleiding, slangbreukbeveiliging, 3 werklampen waarvan 2 voorop de cabine en 1 aan de giek en een B.M.W.T.-keuring inclusief kraanboek.

 

Wij bedanken Van den Broek Mechanisatie voor deze eerste Case order!

 

www.djvdbroek.nl

09-12-2017

Nieuwe Case CX250D voor John Bunnik

John Bunnik uit Zegveld heeft van Troost Machinehandel een nieuwe Case CX250D in ontvangst genomen. Bunnik is in 1981 als loon- en verhuurbedrijf begonnen en in de loop der jaren  gegroeid door uitvoering van veel cultuurtechnische werkzaamheden. Nu verhuurt Bunnik vooral grondverzetmachines aan bedrijven en particulieren. Handelsonderneming Bunnik verhuurt pompen zoals hydrostalpompen, bronneringspompen en membraampompen en handelt in pompen trilplaten, aggregaten en machines.

 

De Case CX250D is standaard uitgerust met 900 mm rupsplaten, sloophamer c.q. sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, drukloze retour/ lekleiding, slangbreukbeveiligingen hef- en knikcilinders en elektrische gasolievulpomp.

 

De CX250D is door Troost Machinehandel opgebouwd met hydraulische snelsluiting inclusief gekeurde lasthaak, overdrukvoorbereiding inclusief de huidige FreshFilterunit overzetten, Groeneveld centrale smering, Case full view camera, hijslat binnenzijde lepelsteel, rijalarm (vooruit en achteruit - uitschakelbaar), machinevolgsysteem, 10 LED werklampen en een gereedschapskist geïntegreerd in onderwagen en B.M.W.T.-keuring met kraanboek.

 

Wij wensen John Bunnik en machinist Andre veel succes met deze nieuwe machine!

 

johnbunnik.nl/

17-11-2017

Nieuwe Case 821G voor Gebr. Coremans

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case wiellader, type 821G geleverd aan Gebr. Coremans uit Breda. Coremans is gespecialiseerd in grondwerken, recycling, transport en het verhuren van grondverzetmachines.

 

De Case 821G heeft een Case 6-cilinder common rail dieselmotor met 230 pk en voldoet aan de Stage 4 emissienorm met Ad-Blue systeem. De hydrauliek pompen leveren 240 l/min en de wiellader beschikt over een volledig nieuwe cabine met enkele voorruit, groot 8 inch kleurenscherm inclusief camera en luxe luchtgeveerde stoel.

 

De 821G is voor Coremans afgeleverd met Michelin banden, Ride control, lekolieleiding, extra werklampen, gereedschapskist, Groeneveld centrale smering, Ventox overdruk voorbereiding, 7 pollige stekkerdoos en een 27MC bakje.  

 

Wij wensen Gebr. Coremans veel succes met deze nieuwe machine!

 

www.coremans.com

09-11-2017

Nieuwe Doosan DX170W-5 voor Klein Recycling

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Doosan mobiele graafmachine, type DX170W-5 geleverd aan Klein Recycling uit Vierpolders. Klein Recycling houdt zich bezig met de recycling van papier, plastic en metaal. Daarnaast kunt u bij Klein Recycling ook afval - en perscontainers huren.

 

De Doosan DX170W-5 voldoet aan de Stage 4 emissienorm en heeft een 6 cilinder motor met 154pk. De hydrauliekpompen leveren 2x 170 l/min. In de cabine van de DX170W-5 is het voor machinisten comfortabel en prettig werken. Alle informatie over de machine inclusief de camera is afleesbaar vanaf het 7 inch LCD-kleurenscherm. Daarnaast is de machine standaard voorzien van luchtgeveerde stoel en een automatische airconditioning.

 

De DX170W-5 is geleverd met een nieuwe Dehaco sorteergrijper type DSG903, Groeneveld centrale smering, dubbellucht banden met tussenring, alle lampen LED, een elektrische brandstofvulpomp en startblokkering.

 

Wij bedanken de familie Klein voor het vertrouwen en wensen Klein Recycling veel succes met deze nieuwe Doosan machine!

 

www.kleinrecycling.nl/

30-10-2017

Nieuwe Case CX26C voor Schelling

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case minigraver, type CX26C geleverd aan Pascal Schelling uit Klaaswaal.

 

De CX26C is standaard uitgerust met een Kubota 1,3L diesel motor, type D1305 met 25 pk, cabine met verwarming, 2 load sensing hydrauliekpompen met opbrengst van 27,6 l/min, hulppomp van 19,6 l/min, 250 mm brede rubber tracks.

 

De CX26C voor Schelling is afgeleverd met een lange lepelsteel, hydraulische snelsluiting CW05, dieplepelbak, slotenbak, sloop- sorteergrijper functie welke proportioneel bediend is en voldoende werklampen.

 

Wij wensen Pascal Schelling veel succes met deze nieuwe machine en bedanken hem wederom voor de aankoop van deze derde machine binnen een jaar!

19-09-2017

721F en DX170W-5 voor GRGO

Troost Machinehandel heeft een Case 721F wiellader en een nieuwe Doosan DX170W-5 geleverd aan Groen-Recycling Goeree-Overflakkee. GRGO heeft diverse disciplines verdeeld in: loonwerk, biomassa & groen en compost & mest. De Case 721F wordt voornamelijk ingezet op de locatie in Oude Tonge voor omzetten van compost en wegrijden van verkleind product van de shredder. De Doosan DX170W-5 wordt vooral ingezet bij het laden en sorteren van groenstromen en het vullen van de shredder.
 

De Case, type 721F voldoet aan de TIER 4 Final emissie norm en heeft een 195 pk dieselmotor met 950 Nm koppel. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 206 l/min en de cabine heeft standaard verwarming, airconditioning, radio en ramen die tot voet hoogte doorlopen. De 721F heeft een 5-versnellingsbak, heavy-duty assen, grofmazige radiateurs en omkeerbare koelfan.

Volgens de wensen van GRGO is de 721F geleverd op hoog profiel Techking banden, hydraulische snelsluiting, puinriek met half inlegvel, Groeneveld smeersysteem, overdruksysteem en is de machine in bedrijfskleur van GRGO gespoten.
 

De Doosan DX170W-5 met monogiek voldoet aan de laatste Stage 4 emissie norm met Ad-Blue systeem en heeft standaard 2 pompen van 170 l/min. De machine is met blad en stempels zeer stabiel en heeft af-fabriek alle hydraulische functies, luchtgeveerde stoel, automatische airco en camera op contragewicht.

Voor GRGO is de machine klaar gemaakt met veel extra werklampen, elektrische brandstofpomp, omkeerbare koelfan, grofmazige radiateurs, lastdemping, Groeneveld smeersysteem, treeplank onder cabinedeur en 27MC bakje.
 

Wij wensen de heren Tieleman veel succes met hun nieuwe aanwinsten!
 

http://www.grgobv.nl/

15-09-2017

Case CX210D voor D. Zwartbol Verhuur

Troost Machinehandel heeft een Case hydraulische graafmachine, type CX210D geleverd aan D. Zwartbol Verhuur. Zwartbol is gevestigd in Numansdorp en houdt zich bezig in de branche grondverzet.

 

De Case hydraulische graafmachine, type CX210D heeft een Stage 4 common rail dieselmotor met 165 pk. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 2 x 211 l/min. De machine heeft een auto-idle en auto shutdown systeem. De cabine heeft airconditioning met klimaatregeling, luchtgeveerde stoel en een multifunctioneel display met geïntegreerde camera functies.

 

De CX210D is naar klantwens geleverd met een 3D GPS systeem, lekleiding, sloop- en sorteergrijper functie, LED lampen rondom, treeplanken links en rechts en een slotenbak en dieplepelbak

 

Wij wensen Dennis Zwartbol veel succes met deze CX210D, hij is erg tevreden!

29-08-2017

Kramer Wiellader 8085L voor Qualm Aann. Bedrijf

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Kramer, type 8085L geleverd aan Aannemingsbedrijf Qualm B.V. uit Rozenburg. Qualm is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van leidingsystemen, brand- en blussystemen, hydranten, inspecties en flowmetingen. Deze werkzaamheden worden vooral bij petrochemische bedrijven uitgevoerd.

 

De nieuwe Kramer, type 8085L heeft een Deutz 4-cilinder common rail-dieselmotor met 75pk met de emissienorm Stage 3B. De 8085L is standaard voorzien van een kantelbare stuurkolom en een cabine met verwarming, airconditioning en luchtgeveerde stoel.

 

Op verzoek van Qualm is de Kramer 8085L voorzien van verlengd laadframe, hydraulische snelwissel, dichte bak, puinriek, palletvorken, vonkenvanger, werklampen voor- en achter op de cabine, laststabilisator, overdruksysteem met certificaat, trekhaak met stekkerdoos en een achteruitrijalarm. Uiteraard is ook deze nieuwe Kramer in bedrijfskleur van Qualm afgeleverd.

 

Wij wensen Qualm veel succes met deze nieuwe machine!

 

www.qualm.org

21-08-2017

Nieuwe Case CX75C voor Kaars Grondverzet

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case type CX75C geleverd aan Kaars Grondverzet. Kaars Grondverzet heeft de ‘oude’ CX75 na bijna 10.000 uur zonder problemen ingeruild voor een nieuwe CX75C.

 

De nieuwe Case CX75C heeft een Isuzu TIER 4 Final common rail dieselmotor met 56 pk. De machine heeft een auto-idle en auto-stop systeem om brandstof te besparen. De ruime cabine heeft het comfort van een grote Case rupskraan en staat op vloeibare rubber blokken  voor optimaal comfort.

 

De CX75C is naar klantwens geleverd met slotenbak, dieplepelbak, treeplank onder de cabinedeur, gereedschapskist onder de cabinedeur, Groeneveld centrale smering, alle lampen LED en een elektrische gasolievulpomp.  

 

Wij wensen Kaars Grondverzet veel succes met deze nieuwe machine!

 

www.kaars-grondverzet.nl

20-08-2017

Nieuwe DX140W-5 voor Koelewijn Bestratingen en Tanis Goeree

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Doosan mobiele graafmachine, type DX140W-5 geleverd aan Koelewijn Bestratingen uit Capelle a.d. IJssel en aan Tanis Goeree uit Stellendam.

Koelewijn Bestratingen is actief in straatwerk, tuinaanleg en onderhoud voor de gemeentes en particulieren.

Tanis Goeree is een hands-on bedrijf gespecialiseerd in groenvoorziening, grondverzet, bouw, renovatie en straatwerken.
 

De Doosan DX140W-5 heeft een Doosan 6-cilinder DL06P-motor met 137 pk en Ad-Blue systeem. De 2 hydrauliek pompen leveren van 2x 170 l/min, meer dan voldoende hydraulisch vermogen om prettig met de machine te werken. De luxe cabine heeft een luchtgeveerde stoel en climate control. De vele functies zijn vanuit de zitpositie te bedienen en in te stellen via de speciale remote control functie voor het 7 inch LCD-kleurenscherm. De Doosan wordt geprezen om zijn hoge wegsnelheid, uitstekend comfort en grote hefvermogen.
 

Speciaal voor Koelewijn Bestratingen is de DX140W-5 afgeleverd met een NOX draai-kantelstuk (zonder cilinders), slotenbak, dieplepelbak, puinriek en palletvorken. De machine staat op 600mm Alliance banden met kunststof spatborden, treeplank met laarzensteun, stopcontact met 220V aan de lepelsteel voor het werken met handgereedschap in de sleuf, trekhaak met 7-polige stekker, extra lasthaak aan de lepelsteel en LED verlichting. Bij WOS is de machine voorzien van een vacuum systeem.
 

De DX140W-5 van Tanis is compleet uitgerust met Tianli ballonbanden, voldoende werklampen rondom, 7-polige stekker onder het contragewicht, hydraulische snelsluiting en hydraulische verstelgiek.
 

Wij wensen Koelewijn Bestratingen en Tanis Goeree veel succes hun nieuwe machine!
 

Voor meer informatie:

www.koelewijnbestratingen.nl/

www.tanis-goeree.nl

16-08-2017

Case CX250D voor Kuipers Infra B.V.

Troost Machinehandel heeft wederom een nieuwe Case hydraulische graafmachine geleverd aan Kuipers Infra B.V.. Kuipers is een aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw met specialisaties in baggeren, bestrating, riolering, groenvoorziening sloopwerkzaamheden. Deze CX250D zal vooral ingezet worden bij het onderhouden van sloten en kreken in de Hoeksche Waard i.c.m. verlenggiek en baggerbak.
 

De nieuwe Case CX250D heeft een Stage 4 common rail dieselmotor met EGR, SCR en DOC systeem. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 2x 243 l/min. De cabine heeft een luchtgeveerde stoel, airconditioning en een multifunctioneel display met geïntegreerde camera functies. Ook heeft de machine een camera op het contragewicht en aan de rechterkant van de cabine.  
 

De CX250D is geleverd met lange lepelsteel, dome onder de monogiek en verzwaard contragewicht, Pladdet heavy duty kantelstuk, gereedschapskist op de onderwagen, hijshaak aan de binnenzijde van de lepelsteel, Parrot carkit, 27MC-bakje en alle lampen zijn LED.
 

Wij wensen Kuipers Infra veel succes met deze nieuwe aanwinst!

 

www.kuipers-strijen.nl/

11-08-2017

Bogaard en Mourik kiezen Doosan

DX160W-3 voor Mourik en DX140W-3 voor Bogaard Infra

Loonbedrijf Mourik uit Brandwijk is gespecialiseerd in agrarisch loonwerk, slootwerk en berm onderhoud, grondwerk en leggen van stelconplaten.

Bogaard Infra voert technische werkzaamheden uit zoals: riolering, bestrating, beplanting en complete terreinen inrichten.

De beide Doosan machines hebben een motor met 135 pk en roetfilter om zo aan de Stage 3B emissie norm te voldoen. De 2 hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 2 x 170 l/min en de machine is standaard voorzien van een automatische power boost functie en kan een rijsnelheid van ca. 40 km/uur halen. In de cabine is een 7 inch LCD-kleurenscherm met en zit een luchtgeveerde stoel.

Op klantwens is voor Mourik een Engcon draai-kantelstuk geleverd met 3 bakken en palletvorken. De DX160W-3 staat op 60cm Tianli ballonbanden met spatborden en heeft uitgebreide werklampen. Voor extra comfort heeft de machine: lastcompensator, overdrukvoorbereiding, omkeerbare trekhaak met 7-polige stekker,  27MC bakje, 2e gereedschapkist en een volgsysteem.  

Voor Bogaard Infra is de DX140W-3 afgeleverd met hydraulische snelwissel en slotenbak met omkeerbare oren. Omdat alle machines van Bogaard in bedrijfskleur werken is ook deze machine in rood gespoten inclusief blanke laklaag. Daarnaast is de machine compleet met sloop- c.q. sorteergrijper functie, gereedschapskist op de onderwagen, voldoende werklampen en een gereedschapskist op de onderwagen.

Wij wensen Loonbedrijf A.D. Mourik en Bogaard Infra veel succes met hun nieuwe aanwinst!

28-07-2017

Case CX300D voor Kuipers Infra en de Zanddijk.

Kuipers Infra B.V. voert infra werkzaamheden uit op het gebied van grondverzet, baggeren, sloop, bestrating, landmeten en nog veel meer.

De Zanddijk is een bedrijf dat zich bezighoud met grondverzetzaamheden en verhuur van machines met machinist.
 

De Case, type CX300D voor Kuipers en de Zanddijk hebben een 6-cilinder Stage 4 -Tier 4 final motor met EGR, SCR en DOC systeem. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 2x 243 l/min. De cabine is een ROPS/FOPS cabine die voorzien is van airconditioning met klimaatregeling.
 

De machine voor Kuipers is naar klantwens afgeleverd met een 3D GPS Leica systeem inclusief kantelbak met sensor, een overdruk voorbereiding, een 27MC-bakje en is er extra  contragewicht gemonteerd.
 

De machine voor de Zanddijk is ook naar klantwens afgeleverd met een camera op het contragewicht, een camera op de zijkant van de cabine en is met een Trimble GPS systeem uitgevoerd.
 

Wij wensen Kuipers Infra en de Zanddijk veel succes met deze nieuwe machines!
 

Voor meer informatie:

http://www.kuipers-strijen.nl/

http://www.dezanddijk.nl/

22-06-2017

Nieuwe Case 021F voor Vego en Ampt.

Vego Tuinmaterialen heeft een groot assortiment met alle beschikbare en benodigde materialen voor werkzaamheden of verbeteringen in, op en rond uw tuin. Voor de vestiging Zwijndrecht heeft Troost Machinehandel een nieuwe Case compacte wiellader geleverd, type 021F. Naast de vestiging in Zwijndrecht heeft Vego ook een prachtige nieuwe vestiging in Numansdorp.

Ampt is een boerenbedrijf handelend onder de naam Natuurfreak.com. Het boerenbedrijf is al sinds 2001 volledig biologisch en heeft koeien, schapen, varkens en kippen. Het vlees  afkomstig van het eigen bedrijf wordt in de boerderijwinkel verkocht en al het vee wordt op biologische wijze op het bedrijf en in omringende gebieden gehouden.
 

De Case compacte wiellader, type 021F heeft een common rail-dieselmotor met 58 pk. De machine voldoet aan emissieniveau TIER 4 Final dmv onderhoudsvrije katalysator. De ruime luxe cabine staat op rubber blokken voor optimaal comfort. Daarnaast is de cabine voorzien van verwarming, geveerde stoel en voldoet deze aan ROPS/FOPS bescherming level 1.
 

De 021F voor Vego is naar klantwens geleverd met een hydraulische snelwissel, dichte bak en palletvorken, 3e hydraulische functie, wegverlichting, extra werklampen voor- en achterop de cabine en radio en zwaailamp.
 

De Case 021F voor Ampt is geleverd met hydraulische snelsluiting, dichte bak en palletvorken, 3e hydraulische functie, 400mm brede Michelin banden, Ride-Control (lastcompensator) en radio met zwaailamp.
 

Wij wensen Vego Tuinmaterialen en Familie Ampt veel succes met hun nieuwe machine!
 

Voor meer informatie:

www.vego-tuinmaterialen.nl

www.natuurfreak.com

12-06-2017

CX60C, stampers en trilplaten voor Schotgroep.

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case minigraver, type CX60C, 2 wacker stampers en 2 wacker trilplaten geleverd aan Schotgroep Aannemingsbedrijf B.V.. Schotgroep bestaat reeds 60 jaar en met ruim 100 personeelsleden kunnen ze alle opdrachten aan.

 

De Case, type CX60C heeft een Yanmar 3,3L dieselmotor met 67 pk en beschikt over de TIER 4 Final emissie norm. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 2x 57,8 + 38 l/min. De cabine is voorzien van verwarming en airconditioning.

De machine is naar klantwens afgewerkt met: een hydraulische snelsluiting CW10 met gekeurde lasthaak, een Nimatech bestratingsklem, een elektrische gas olievulpomp en een camera op het contragewicht.

 

Ook omvat de levering aan schotgroep 2 nieuwe Wacker stampers, type BS50-2. Daarnaast 2 nieuwe Wacker trilplaten, type DPU6555.  

De 2 Wacker stampers, type BS50-2 hebben een 1 cilinder, 2-takt benzinemotor van 1,7 kW en leveren 700 slagen per minuut.

De 2 Wacker trilplaten, type DPU6555 hebben een 65 kN slagkracht, een 69 Hz frequentie en de machines hebben een eigen gewicht van 518 kg.

 

Wij wensen Schotgroep Aannemingsbedrijf veel succes met deze nieuwe machines!

 

Voor meer informatie:

https://www.schotgroep.nl/

18-05-2017

Case CX210D voor Loonbedrijf Van Vliet

Case CX210D voor Loonbedrijf Van Vliet

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case hydraulische graafmachine CX210D geleverd aan Loonbedrijf Van Vliet uit Ter Aar. Loonbedrijf Van Vliet is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van grondverzet en cultuurtechniek, agrarische dienstverlening en mestdistributie.

 

De Case CX210D heeft een Stage 4 common rail dieselmotor met katalysator en Ad-Blue. De machine heeft 160pk en ruim voldoende hydraulisch vermogen van 2x 211 l/min., ook beschikt de machine over een auto-idle en auto shutdown functie om brandstof te besparen. De luxe cabine is standaard voorzien van airconditioning, luchtgeveerde stoel en een multifunctioneel display met geïntegreerde camera functies.

 

Troost Machinehandel heeft de Case CX210D op klantwens opgebouwd met: extra slangbreukbeveiliging op de bakcilinder, treeplanken links en rechts van de bovenwagen, overdruksysteem, LED werklampen rondom, DigPilot 3D GPS voorbereiding, gereedschapskist op de onderwagen en een 27MC-bakje.

 

Het fijn kunnen afwerken, snelle cylcustijden, luxe cabine en het lage brandstofverbruik hebben ervoor gezorgd dat Van Vliet voor deze Case CX210D heeft gekozen.

 

Wij wensen Loonbedrijf Van Vliet veel succes met de nieuwe machine.

 

Voor meer informatie:

www.loonbedrijfvanvliet.nl/

05-05-2017

Case duo: CX80C en CX210C voor Van der Schee

Troost Machinehandel heeft een Case hydraulische graafmachine CX210C geleverd aan Loonbedrijf Van der Schee. Het aannemen en uitvoeren van loonwerkzaamheden alsmede het maken en omzetten van compost zijn de werkzaamheden die Van der Schee veelal uitvoert.

De Case CX210C heeft een 4-cilinder Tier IVi common rail dieselmotor met roetfilter systeem. De luxe cabine heeft standaard ROPS/FOPS bescherming, automatische airco, luchtgeveerde stoel en een camera functie in het kleuren display. Om brandstof te besparen gaat de motor automatisch naar stationair en schakelt na 5 minuten volledig uit.

Voor van der Schee is de CX210C opgebouwd met Groeneveld centrale smering, een RST overdruksysteem, Trimble 3D GPS voorbereiding, gereedschapskist en treeplanken links en rechts gemonteerd. Daarnaast is een tweede camera aan de rechterzijde gemonteerd en W2 startonderbreking.

De Case CX80C is een compacte top klasser met ruime cabine, geeft het gevoel van een grote Case rupskraan, in afwerken en qua cabine een alles kunner in zijn klasse.
De CX80C is geleverd op rubber pads, met hydraulische snelwissel en 3 bakken, voldoende werklampen rondom, treeplank, camera achterop en elektrische gasoliepomp.

Wij wensen Loonbedrijf Van der Schee veel veilige uren toe in deze nieuwe aanwinst voor het bedrijf.

01-05-2017

Nieuwe Doosan DX140W-5 voor Buitendijk Strijen

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Doosan DX140W-5 geleverd aan Buitendijk Strijen. WIlt u een straat bestraten of asfalteren, een kanaal aanleggen, dempen of een terrein laten ophogen of laten uitgraven? Dan bent u bij Buitendijk Strijen aan het goede adres.

De Doosan DX140W-5 heeft een Stage 4, 6-cilinder Doosan DL06P-motor met DOC en Ad-Blue systeem. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 2x 170 l/min. De cabine beschikt over een LCD-kleurenscherm met luchtgeveerde stoel en automatische airconditioning.

De DX140W-5 is voorzien van een Verachtert Powerlift, slotenbak met omkeeroren en puiriek. De 65cm brede Alliance ballonbanden geven veel draagvermogen bij zachte ondergrond, daarnaaste heeft de machine een treeplank met laarzensteun onder de cabine, ruim voldoende werklampen, trekhaak met 7-polloge stekker, extra gereedschapskist en een gasolie vulpomp.

Wij wensen Buitendijk Strijen veel succes met de nieuwe Doosan.

https://www.buitendijkstrijen.nl/

28-04-2017

Diverse Dehaco uitrustingsstukken geleverd

Diverse Dehaco uitrustingsstukken geleverd

Troost Machinehandel heeft onlangs diverse nieuwe Dehaco uitrustingsstukken geleverd aan:

  • J&E Infra

  • Klok Containers

  • J.J. Elenbaas

  • A.M. de Koning

 

J&E Infra uit Nieuwveen heeft een Dehaco sloophamer, type IBEX400 GS geleverd gekregen welke aan de - door Troost Machinehandel geleverde - Doosan DX55 wordt gemonteerd. Klok Containers uit Rotterdam heeft een Dehaco sloop-sorteergrijper type DSG1402 in gebruik genomen. De Dehaco sloop-sorteergrijper heeft een inhoud van 850 liter, met einddemping in de cilinders. Deze komt aan de Doosan DX210W.

Elenbaas gaat met een Dehaco sorteergrijper type DSG602 aan het werk, deze komt aan de  Doosan DX140W-3.   

A.M. de Koning Slopersbedrijf uit Strijen heeft een Dehaco sloop-sorteergrijper type DSG1702 geleverd gekregen voor de recent aangekochte Case CX180C, deze zware sorteergrijper past ook aan zijn Case CX210B.   


Wij wensen J&E Infra, Klok Containers, Elenbaas en de Koning veel succes met de nieuwe uitrustingsstukken.  

Voor meer informatie:
www.jeinfrabv.nl/webestrating.html
www.klokcontainers.nl/
www.elenbaas.nl/
www.amdekoning.nl/

16-02-2017

Case SR160 voor Stip Sloopwerken

Troost Machinehandel heeft bij Stip Sloopwerken uit Hazerswoude-Rijndijk een Case schranklader, type SR160 geleverd. Stip is een aannemersbedrijf op het gebied van grond- en sloopwerken, zowel als hoofdaannemer als in onderaanneming wordt er gewerkt door de gebroeders Remco en Perry.

 

De Case SR160 heeft een 4-cilinder watergekoelde Case 2.2L turbo-dieselmotor met 60 pk en Stage 3B. De machine heeft een hydrauliek opbrengst van 70 l/min. De cabine heeft een ROPS-veiligheidscabine en een geveerde stoel.  

 

Op verzoek van Stip heeft Troost Machinehandel een enkelwerkende/dubbelwerkende hydraulische functie gemonteerd voor het werken met een sloophamer. De cabine heeft een open voorkant en de zijruiten zijn voorzien van bescherming.

 

Wij wensen Remco en Perry veel succes met deze nieuwe Case SR160!

 

http://www.stip-sloopwerken.nl/

 

19-10-2018

Nieuwe Case CX370D voor Sint Nicolaas BV

Gebroeders St. Nicolaas BV uit Dordrecht heeft van Troost Machinehandel een nieuwe Case CX370D in ontvangst mogen nemen. Gebr. St. Nicolaas is al meer dan 55 jaar werkzaam op het gebied van renovatie en totaalsloop. Daarnaast doet het bedrijf ook werkzaamheden voor asbestsanering en afvalrecycling.

 

De Case CX370D is standaard uitgerust met een Isuzu 6-cilinder Stage 4 motor met EGR, SCR, DOC en 200 pk. Daarnaast heeft de motor een onderhoudsvrije katalysator,  hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x 300 l/min, nieuwe ruime ROPS/FOPS cabine, camera op contragewicht en camera aan rechter zijkant van de machine, 7 inch multifunctioneel kleuren display en de machine heeft een gewicht van ca. 37 ton.

 

De Case is naast de standaarduitrusting naar klantwens afgeleverd met 800 mm stalen rupsplaten,  slangbreukbeveiligingen op hef- en knikcilinders, sloophamer c.q. sorteergrijperfunctie, 7 LED werklampen en met een hydraulische snelsluiting CW45.

 

Wij wensen Gebr. St. Nicolaas uit Dordrecht veel succes met hun nieuwe machine!

 

gebr-st-nicolaas.nl

16-10-2018

Nieuwe Doosan DX170W-5 voor P&K Infra Service

P&K Infra Service heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Doosan DX170W-5 geleverd gekregen. P&K Infra Service is werkzaam in het verhuren van machinisten, grondwerkers en chauffeurs. P&K infra service is ook actief in het aannemen van grond weg en waterbouwkundige werkzaamheden.

 

De Doosan mobiele graafmachine, type DX170W-5 heeft een Stage 4 6-cilinder DL06P-motor van 137 pk met DOC en Ad-Blue systeem, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x 170 l/min, de Doosan heeft een automatische power boost functie en een rijsnelheid van ca. 38 km/uur. De cabine is voorzien van een luchtgeveerde stoel, automatische airconditioning en de machine heeft een gewicht van ca. 17.500 kg.

 

De DX170W-5 is naar klantwens geleverd met een Engcon draai-kantelstuk, dieplepelbak riool model, slotenbak, puinriek, sloophamer- c.q. sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, slangbreukbeveiligingen op hef- verstel- en knikcilinders, extra slangbreukbeveiliging op bakcilinder, Tianli ballonbanden 700/45-22.5, spatborden, treeplank onder de cabinedeur met laarzensteun, 9 LED werklampen en camera op contragewicht.

 

Wij wensen P&K Infra Service veel succes met de nieuwe Doosan!

12-10-2018

2 Nieuwe Case Machines voor Renewi Klok Rotterdam

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case 821G en een Case CX210D  geleverd aan Renewi KLOK. Renewi, opgericht in 2017 na afronding van de fusie van Shanks Group met Van Gansewinkel Groep BV, is een toonaangevend waste-to-product bedrijf dat ideaal is gepositioneerd om een aantal van de belangrijkste milieuproblemen waar de maatschappij vandaag de dag mee kampt, op te lossen: het verminderen van afval, het vermijden van vervuiling en het voorkomen van onnodig gebruik van eindige natuurlijke bronnen.

 

De Case 821G is standaard uitgerust met een Case-FPT 6-cilinder 6,7L dieselmotor met 230 pk, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 240 l/min, nieuwe ROPS-FOPS cabine, groot 8 inch kleuren scherm met alle machinefuncties incl. camera en de machine heeft een gewicht van ca. 18,5 ton.

Daarnaast is de Case naar klantwens geleverd met een hydraulische snelsluiting, Beco hoogkiepbak van 4 m3, Ride-control, schroefsnelkoppelingen aan de slangen van de hoogkiepbak, volrubber banden 23,5 x 25, bescherming hefframe aan onderzijde met Hardox staal, Groeneveld TWIN automatisch smeersysteem, inclusief bescherming leidingen ivm smeernippels en LED werkverlichting.

 

De Case CX210D is standaard uitgerust met een Stage 4 common rail dieselmotor met 160 pk, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x 211 l/min, airconditioning met klimaatregeling, ruime ROPS/FOPS cabine, luchtgeveerde stoel, camera op contragewicht, camera aan rechter zijkant en de machine heeft een gewicht van ca. 22,5 ton.

Daarnaast is de Case naar klantwens afgeleverd met slangbreukbeveiligingen op de hoofdarm en knikarm, verachtert mechanische snelsluiting, afdichten cabine inclusief plaatsen van RST-overdrukunit, rupsplaten 800 mm (afgeschuind), Groeneveld centraal vetsmeersysteem en een treeplank naast de cabine.

 

Wij wensen Renewi Klok veel succes met de nieuwe Case machines!

 

www.renewi.com

 

www.klokcontainers.nl

06-08-2018

Nieuwe Case wiellader 821G voor Renewi Van den Enden

Van den Enden afvalrecycling heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Case wiellader 821G in ontvangst genomen. Van den Enden afvalrecycling zit in Roosendaal en is onderdeel van Renewi. Van den Enden heeft zijn eigen klanten en locatie.

 

De Case 821G is standaard uitgerust met een Case 6-cilinder stage 4 dieselmotor met 230 pk, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 240 l/min, nieuwe ROPS-FOPS cabine, groot 8 inch kleurenscherm met alle machine functies, luxe luchtgeveerde stoel, cabine met enkele grote voorruit, automatische motoruitschakeling na instelbare tijd, camera en de machine heeft een gewicht van ca. 18,5 ton.

 

Daarnaast is de 821G geleverd met een hydraulische snelsluiting, dichte bak, LED werkverlichting, achteruitrij-alarm en flitslamp, 3e hydraulische functie, Techking L5 banden 23.5R25, Centrale smering, BMWT veiligheidskeuring en RST cabine met overdruksysteem.

 

Wij wensen Renewi Van den Enden afvalrecycling veel succes met de nieuwe machine!

 

www.vandenenden-afvalrecycling.nl

 

www.renewi.com

03-08-2018

Nieuwe Case voor Marco Koesveld

Marco Koesveld uit Ooltgensplaat heeft van Troost Machinehandel een nieuwe Case CX30C in ontvangst genomen. Koesveld is een jonge ondernemer die werkzaam is op het gebied van kabel- en leidingwerkzaamheden.

 

De Case CX30C is standaard uitgerust met een Kubota 1,3 L diesel motor met 25 pk, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x 27,6 l/min, hulppomp van 19,6 l/min, rubber tracks 230mm, brandstoftank van 30 L, cabine met verwarming en de machine heeft een gewicht van ca. 3.000 kg.

 

Daarnaast is de Case naar klantwens geleverd met een hydraulische snelsluiting, bananenbak, dieplepelbak, slotenbak, slangbreukbeveiliging, sloophamer- c.q. sorteergrijperfunctie, spiegels aan beide zijden, 4 LED werklampen en B.M.W.T. Keuring.

 

Wij wensen Marco Koesveld veel succes met zijn nieuwe machine!

28-07-2018

Nieuwe Doosan DX140W-5 voor LAW Tol Piershil

L.A.W. Tol BV heeft van Troost Machinehandel een nieuwe Doosan mobiele graafmachine, type DX140W-5 in ontvangst genomen. Als verhuurbedrijf heeft Tol graaf- en grondverzet materieel in alle soorten en maten. Ook voor de losse verhuur zonder machinist bent u op het juiste adres. Vervoeren van stukgoed of machines behoort ook tot de dienstverlening.

 

De Doosan DX140W-5 is standaard voorzien van een Doosan DL06P-motor met 137 pk en DOC en Ad-Blue systeem, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x 170 l/min en een ruime ROPS cabine met 7 inch LCD-kleurenscherm. Daarnaast heeft de Doosan een camera op het contragewicht en weegt de machine ca. 15.000 kg.

 

De DX140W-5 is naar klantwens geleverd met een hydraulische snelsluiting, palletvorken, hydraulische stempels achterzijde, slangbreukbeveiliging, sloop- c.q. sorteergrijperfunctie, grote schoef-snelkoppeling, RST MAO-6 overdruksysteem, Nijhuis LMB systeem, Nokia banden, type 600/50-22.5 en de Doosan heeft een ABOMA-KEBOMA keuring.

 

Wij wensen L.A.W. Tol Bv veel succes met de nieuwe Doosan!

 

lawtolbv.nl/

12-07-2018

Nieuwe Case CX210D en Case CX300D voor Blokland BV

Blokland BV heeft van Troost machinehandel twee nieuwe Case Rupsgraafmachines in ontvangst genomen. het gaat om een Case CX210D en een Case CX300D. Blokland verhuurt zijn machines in de grond- weg en waterbouw sector. Zo worden de machines  gebruikt voor het bouwen van dijken, bruggen, kanalen en wegenbouw. Blokland B.V. richt zich op de afgelopen jaren op duurzame ontwikkelingen waardoor de machines vaak gebruikt worden voor speciale klussen.

 

De Case CX210D is standaard uitgerust met een Stage 4 common rail dieselmotor met 165 pk, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x 211 l/min, ruime ROPS/FOPS cabine, airconditioning met klimaatregeling, luchtgeveerde stoel, camera op contragewicht, camera aan rechter zijkant en de machine heeft een gewicht van ca. 22 ton.

 

De CX210D is naar klantwens geleverd met 900 mm stalen rupsplaten, Beco hydraulische snelsluiting CW40, Beco slotenbak 2.1m met voorzetmes, sloophamer- cq. sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, slangbreukbeveiligingen op hef- en knikcilinders, FreshFilter FF Multibox XS overdruksysteem, 9 LED werklampen, blinderen van de achterruit en helft van rechter zijruit en belettering Blokland BV op contragewicht.

 

De Case CX300D is standaard uitgerust met een 6 cilinder Stage 4 – Tier 4 Final motor met EGR, SCR en DOC systeem en 219 pk, hydrauliekpompen met een opbrengst van  2x 243 l/min, nieuwe ruime ROPS/FOPS cabine, luchtgeveerde stoel, camera op contragewicht, camera aan rechter zijkant van de machine en de machine heeft een gewicht van ca. 36.5 ton.

 

De CX300D is naar klantwens uitgerust met een extra contragewicht tussen bestaande contragewicht van ca. 2 ton door Beco, hoofdgiek verlengd en gestrekt met 1m door Beco, lepelsteel verlengd met 1m door Beco, 900 mm stalen rupsplaten,  Beco hydraulische snelsluiting CW40, sloophamer- cq. sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, slangbreukbeveiligingen op hef- en knikcilinders, extra slangbreukbeveiliging op uitgaande slag van bakcilinder, FreshFilter FF Multibox XS overdruksysteem, 9 LED werklampen, blinderen van de achterruit en helft van rechter zijruit en belettering Blokland BV op het  contragewicht.

 

Wij wensen Blokland BV veel succes met deze 2 nieuwe Case machines!

www.bloklandbv.nl

11-07-2018

Nieuwe Case CX300D voor Indaver BV

Indaver Groencompost BV heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Case CX300D in ontvangst mogen nemen. Indaver Groencompost BV doet organisch afval (GFT) composteren en vergisten. Daarnaast doet Indaver het verwerken van biomassa en met het overgebleven GFT doet Indaver het opwekken van groene stroom voor biomassacentrales.

Indaver Groencompost BV is onderdeel van Indaver Nederland dat onderdeel is van Indaver Groep. Indaver Groep houdt zich bezig met duurzaam afvalbeheer.

 

De Case CX300D is standaard uitgerust met een 6-cilinder stage 4 motor met EGR, SCR en DOC met 216 pk, Hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x 243 l/min, nieuwe ruime ROPS/FOPS cabine, onderhoudsvrije katalysator en Ad-Blue, 7 inch multifunctionele display met camerafuncties, camera op contragewicht en aan rechter zijkant en de machine heeft een gewicht van ca. 32 ton.

 

Daarnaast is de Case naar klantwens geleverd met een hydraulische snelsluiting, sloophamer c.q. sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, slangbreukbeveiligingen, Groeneveld centrale smering , 100 cm afgeschuinde stalen rupsplaten, 7 LED werklampen, zonwerende folie in cabine en B.M.W.T. keuring inclusief kraanboek.

 

Wij wensen Indaver Groencompost BV veel succes met de nieuwe machine!

 

www.indaver.nl

04-07-2018

Dehaco uitrustingsstukken voor Renewi, v.d. Sluis en Jaro

Troost Machinehandel heeft aan Renewi Van den Enden afvalrecycling, Reparatie en onderhoudsbedrijf W. vd Sluis en Jaro Grondwerken & Kraanverhuur Dehaco uitrustingsstukken geleverd.

 

Renewi heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Dehaco sorteergrijper, type DSG803, in ontvangst genomen. Van den Enden afvalrecycling zit in Roosendaal en is onderdeel van Renewi.

 

De Dehaco DSG803 sorteergijper heeft een gewicht van 1.000 kg en is geschikt voor machines van 12-20 ton. De inhoud van de sorteergrijper is 500 L en heeft een sluitkracht van 46 Kn. De DSG803 is inclusief slangen en koppelingen geleverd.

Deze nieuwe sorteergrijper wordt gebruikt voor het sorteren van bouw- en sloopafval op de locatie in Roosendaal.

 

Reparatie en onderhoudsbedrijf W. vd Sluis heeft een Dehaco Trilblok, type 175, in ontvangst genomen.

De Dehaco 175 heeft een gewicht van 200 kg en is geschikt voor machines van 2-5 ton. Daarnaast heeft het trilblok een slagkracht van 23 Kn en een werkdruk van 180 bar. De bodemplaat van het trilblok is 520 x 455 mm.

 

Jaro Grondwerken & Kraanverhuur heeft een Dehaco sorteergrijper DSG 250 gekocht. De Dehaco sorteergrijper heeft een gewicht van 240 kg en is geschikt voor machines van 2,5-4 ton. De inhoud van de sorteergrijper is 100 liter en de werkdruk is 300 bar. Als de sorteergrijper geopend is, is de spreidbreedte 1.160 mm.

 

Wij wensen Renewi Van den Enden afvalrecycling, Reparatie en onderhoudsbedrijf W. vd Sluis en Jaro Grondwerken & Kraanverhuur veel succes met de nieuwe Dehaco uitrustingsstukken!

 

www.vandenenden-afvalrecycling.nl

 

www.renewi.com

 

jarogroup.com/

14-06-2018

Nieuwe Doosan DX170W-5 voor Den Bakker

Den Bakker B.V. uit Hellevoetsluis begon met werkpaarden in de landbouw en is uitgegroeid tot een aantal moderne bedrijven met verschillende activiteiten zowel agrarisch alsmede graafmachine verhuur, transport, stofbestrijding, watertechnologie en veegwerkzaamheden.

 

De Doosan DX170W-5 is standaard uitgerust met Tier 4 Final / Stage 4 6-cil. Doosan DL06P motor met EGR en Ad-Blue, de machine wordt aangedreven met 2 hydrauliek pompen met een opbrengst van 2x 170 l/min, nieuwe ruime ROPS cabine met LCD-kleurenscherm, rijsnelheid van ca. 40 km/uur, automatische airconditioning, veiligheidsglas en overbelasting waarschuwingssysteem. Het eigen gewicht bedraagt ca. 17.500 kg.

 

De Doosan mobiele graafmachine is naar klantwens geleverd met hydraulische snelsluiting, slotenbak 180cm ca. 1000 L met omkeerbare oren, slangbreukbeveiligingen op hef-, verstel- en knikcilinders, sloophamer- c.q. sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, Nokian 650 ballonbanden, kunststof spatborden, FreshFilter Tube overdruksysteem, camera op contragewicht en extra camera aan rechterkant via dezelfde display, brandblusser in de cabine en 7 LED werklampen.

 

Wij wensen Den Bakker B.V. en machinist Matthias veel succes met deze nieuwe Machine!

 

www.denbakker.nl/nl/

14-05-2018

Nieuwe Case wielladers voor Van den Broek

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case 721G en Case 721G XR geleverd aan Van den Broek Mechanisatie uit Moordrecht. Van den Broek is gespecialiseerd in landbouw mechanisatie en machinebouw. Van den Broek is service- en verkooppartner van Troost Machinehandel voor de gehele lijn Case grondverzetmachines.

 

De Case 721G is standaard uitgerust met een FPT 6-cil. 6,7L Stage 4 dieselmotor met 195 pk, hydrauliekpompen 2x met opbrengst van 206 l/min, nieuwe ROPS-FOPS cabine, groot 8 inch kleurenscherm met alle machines functies incl. camera, luxe luchtgeveerde stoel met hoofdsteun en stoelverwarming, automatische omkeerbare koel fan, automatische motoruitschakeling na instelbare tijd, servo bediening van hef- en bakcilinders, halogeen wegverlichting, achteruitrijcamera en de machine heeft een gewicht van ca. 15 ton.

De 721G is naar klantwens geleverd met hydraulische snelsluiting Lundberg systeem, Michelin banden type 20.5R25 XHA2, 3e hydraulische functie proportioneel bediend, Ride-Control, 5 versnellingsbak met powershift, Power inch en lock up van koppelomvormer, Heavy Duty ZF fase-II assen met open differentieel en diff.lock op de vooras, kuilbeplating, 6 LED werklampen en B.M.W.T. veiligheidskeuring.

 

De Case 721G XR is standaard uitgerust met een FPT 6-cil. 6,7L Stage 4 dieselmotor met 195 pk, hydrauliekpompen 2x met opbrengst van 206 l/min, nieuwe ROPS-FOPS cabine, groot 8 inch kleurenscherm met alle machines functies incl. camera, luxe luchtgeveerde stoel met hoofdsteun en stoelverwarming, automatische omkeerbare koel fan, automatische motoruitschakeling na instelbare tijd, servo bediening van hef- en bakcilinders, halogeen wegverlichting, achteruitrijcamera en de machine heeft een gewicht van ca. 15 ton.

De 721G XR is naar klantwens afgeleverd met een verlengd laadframe, hydraulische snelsluiting (systeem 2000), Michelin banden type 20.5R25 XHA2, Ride-Control, 5 versnellingsbak met powershift, Power inch en lock-up van koppelomvormer, Heavy Duty ZF fase-II assen met open differentieel en diff. lock op de vooras, Lincoln centrale smering, 6 LED werklampen en B.M.W.T. veiligheidskeuring.

 

Wij bedanken Van den Broek Mechanisatie voor de opdrachten en wensen hun klanten veel succes met de nieuwe machines!

 

www.djvdbroek.nl

20-04-2018

Nieuwe Case 321F voor Loonbedrijf Ton van Petten

Loonbedrijf Ton van Petten heeft van Troost Machinehandel een nieuwe Case 321F in ontvangst genomen. Ton van Petten is begonnen in het loonbedrijf van zijn vader dat vooral gericht was op agrarisch werk en dienstverlening. Daarna heeft Ton zich meer disciplines eigen gemaakt waaronder; groenonderhoud, sloopwerken, landbetering en slootonderhoud. Ton van Petten is inmiddels uitgegroeid tot een groter bedrijf met meerdere agrarische en grondverzet machines waar nu de Case 321F aan toegevoegd is.

 

De Case 321F heeft een Case FPT 4-cil. common rail dieselmotor met 74 pk, hydrostatische 4-wiel aandrijving en transmissie, ROPS en FOPS cabine bescherming, luxe cabine met verwarming en airconditioning, luchtgeveerde stoel, tuimelende achteras, Limited-Slip differentieel assen, rijsnelheid van ca. 35km/h en de machine heeft een gewicht van ca. 6.250 kg.

 

De 321F is naar klantwens geleverd met een hydraulische snelsluiting, dichte bak, extra brede BKT ballonbanden 650/40R22.5, 3e en 4e hydraulische functie, Highflow functie van 130 l/min, lekleiding, hydraulische lekleiding achterop, Ride-Control, wegverlichting, 4 werklampen, achteruitrijalarm en B.M.W.T. veiligheidskeuring.

 

Wij wensen Loonbedrijf Ton van Petten veel succes met deze nieuwe Case 321F!

 

www.loonbedrijftonvanpetten.nl

09-04-2018

Nieuwe Kubota en Doosan voor Elenbaas B.V.

Troost Machinehandel heeft aan Loon- en Grondwerkbedrijf Elenbaas BV uit Poortvliet een nieuwe Kubota U10-3 en een nieuwe Doosan DX140W-5 mobiele graafmachine geleverd.

 

Loon- en grondwerkbedrijf Elenbaas uit Poortvliet is een bedrijf wat zich al 20 jaar actief bezighoudt in het loonwerk, grondverzet, groenvoorziening en transport. Het bedrijf is als kleinschalige onderneming begonnen met klanten in de nabije omgeving terwijl het inmiddels is uitgegroeid tot een vakkundige en betrouwbare partner voor diverse opdrachtgevers in Zuidwest-Nederland. Het huidige machinepark bevat diverse graafmachines, tractoren, kippers, shovels, mestkarren en andere toebehorende.

 

De Kubota U10-3 is standaard uitgerust met een watergekoelde 3-cilinder dieselmotor met 10,2 pk, verstelbaar rijwerk van 750mm naar 990mm, ROPS beugel, servo besturing met joystick bediening voorop, rijsnelheid van 4 km/h en de Kubota heeft een gewicht van ca. 1 ton.

 

Daarnaast is de Kubota minigraver naar klantwens afgeleverd met hydraulische snelsluiting, slotenbak met voorzetmes, bananenbak, dieplepelbak, puinriek, sloophamerfunctie en 2 werklampen aan de giek.

 

De Doosan DX140W-5 is standaard geleverd met een Stage 4 6-cil. Doosan DL06P-motor met 137 pk met DOC en Ad-Blue systeem, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 170 l/min, ruime ROPS cabine met 7 inch LCD kleurenscherm, automatische power boost functie, camera op contragewicht, automatische airconditioning, gereedschapskist op de onderwagen en de machine heeft een gewicht van ca. 15.000 kg.

 

De Doosan mobiele graafmachine is naar klantwens geleverd met een hydraulische verstelgiek, dozerblad, hydraulische snelsluiting, SMP draai-kantelstuk, maaikorffunctie op pedaal, treeplank links, Alliance banden 70cm met juiste velgmaat, bescherming onderzijde dozerblad, extra werkverlichting en B.M.W.T. kering inclusief kraanboek.

 

Wij wensen Loon- en Grondwerkbedrijf Elenbaas B.V. veel succes met deze nieuwe machines!

 

www.elenbaasbv.nl

29-03-2018

Nieuwe Case CX80C voor Kuipers Infra

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case CX80C geleverd aan Kuipers Infra B.V.. Kuipers is een aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw met specialisaties in baggeren, bestrating, riolering, groenvoorziening, sloopwerkzaamheden en speciale projecten.

 

De Case CX80C is standaard uitgerust met een Isuzu 4 cilinder turbo-dieselmotor met 56 pk met EGR en DOC, nieuwe ruimere cabine op rubber blokken voor verbeterd zicht rondom, camera op contragewicht, geïntegreerde camera functie in centraal display en een 120L brandstoftank.

 

De Case Midigraver is naar klantwens geleverd met rubber tracks 450 mm breed, Hydraulische snelsluiting, dieplepelbak 60 cm, slotenbak 160 cm, puinriek 80 cm, palletvorken max 1,5 ton, slangbreukbeveiliging op hef- en knikcilinders, 7 LED werklampen, brandstofvulpomp, ca. 250 kg extra contragewicht onder bestaande gewicht en een B.M.W.T. keuring.

 

Wij wensen Kuipers Infra B.V. veel succes met weer een Nieuwe Case graafmachine!

 

www.kuipers-strijen.nl

16-03-2018

Nieuwe Case CX210D voor Oosthoek Groep

Oosthoek Groep uit Schipluiden heeft een nieuwe Case graafmachines geleverd gekregen door Troost Machinehandel. Oosthoek Groep verzorgd sinds 1972 werkzaamheden op het gebied van groenvoorziening, grondwerken en verhuur. Daarnaast is Oosthoek gespecialiseerd in onderhoud van sportvelden en aanleg van golfbanen.

 

De Case CX210D is standaard uitgerust met een Stage 4 common rail dieselmotor met EGR, SCR en DOC systeem en 160 pk, 2 hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x 211 l/min, ruime ROPS/FOPS cabine, airconditioning met klimaatregeling, camera op contragewicht, camera aan rechter zijkant en de machine heeft een gewicht van ca. 23 ton.

 

De CX210D is naar klantwens geleverd met 900 mm rupsplaten. slotenbak 210 cm met voorzetmes, dieplepelbak 120 cm met omkeerbare oren, sloophamer c.q. sorteergrijperfunctie proportioneel bediend, drukloze retour/lekleiding, slangbreukbeveiliging hef- en knikcilinders, Leica 3D GPS-systeem, 7 LED werklampen en B.M.W.T. keuring.

 

Wij Wensen Oosthoek Groep veel succes met de nieuwe machine!

 

www.oosthoek-groep.nl

09-03-2018

Neuson mobiele graafmachine, type 9503 voor Hermes Bestratingen

Hermes Bestratingen heeft namens Troost Machinehandel een Neuson 9503 WD in ontvangst genomen. De Neuson mobiele graafmachine heeft 5.500 uur. Hermes Bestratingen is een bedrijf dat werkzaam is in machinaal bestraten. Ze gebruiken o.a. een roadprinter, mechanische klemmen, laara afreibak en Keeroo handgrader voor hun werkzaamheden.

De Neuson is geleverd aan Hermes bestratingen met o.a. monogiek, schuifblad achter, hydraulische snelsluiting, sloop c.q. sorteergrijperfunctie, omschakeling bakcilinder, slangbreukbeveiliging op hef- en knikcilinders, Mitas banden 500/45-22.5, 4 werklampen, startblokkering en B.M.W.T. veiligheidskeuring.

Hermes bestratingen heeft ook geleverd gekregen een nieuwe Eurograb Knijperbak, type BOA4 inclusief slangen. Een Blower vacuüm systeem, hydraulisch aangedreven dat 930 m3/uur levert.

 

Wij wensen Hermes Bestratingen veel succes met hun Neuson mobiele graafmachine!

14-02-2018

Case CX57C voor Zwanenburg

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case minigraver, type CX57C geleverd aan Fruit- en Loonbedrijf Zwanenburg. Zwanenburg houdt zich sinds 1985 bezig met de teelt van peren. Daarnaast houdt Zwanenburg zich ook bezig met veel loonwerkzaamheden, specifiek

voor de fruitteelt.

 

De Case, type CX57C heeft een Yanmar Dieselmotor, type 4TNV98C met T4 Final emissie norm. De load sensing hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 2x 57,8 + 38 l/min. Daarnaast is een aparte functiepomp van 30L die zorgt dat de low flow en maaikorf werken. De machine schakelt automatisch naar stationair. De cabine heeft een verwarming en airconditioning.

 

De Case CX57C voor Zwanenburg is omgebouwd naar verstelgiek en afgeleverd met een lange lepelsteel, elektrische omschakeling bakcilinder, aparte lekleiding, multifast koppelblok voor 8 leidingen, de rijsnelheid is maximaal verhoogd, Groeneveld centraal smeersysteem, vergroot dakraam en extra contragewicht.  

 

Wij wensen Zwanenburg veel succes met deze machine!

 

www.fruitteeltloonwerk.nl

09-02-2018

Giants voor JARO en Keizerwaard

Keizerwaard heeft namens Troost Machinehandel een nieuwe Giant D332 in ontvangst genomen. Keizerwaard B.V. voert werkzaamheden uit op het gebied van grond, -weg, -riolering en waterwerken. Het bedrijf is opgericht in 2001 en is sindsdien uitgegroeid tot een flexibele en veelzijdige onderneming. Het bedrijf doet veel werk voor gemeentes voor onderhoud van wegen en voetgangersgebieden.

 

De Giant D332 wordt standaard afgeleverd met een Kubota 3-cilinder dieselmoter met 33 pk, hydrauliek pompen met een opbrengst van 84 l/min, ROPS/FOPS veiligheidsdak met beschermdeuren, verhoogde rijsnelheid tot 19 km/h, cycloonfilter, bakpenhoogte van 2,07 m en de Giant heeft een gewicht van ca. 1550 kg.

De Giant compacte wiellader is naar klantwens afgeleverd met een hydraulische snelsluiting, volumebak van 1,25 m, puinriek van 1,3 m met inlegvel, palletvorken van 1m lang, tegelriek, extra werkverlichting, brede banden 31x15.5-15 X-track en een jib 80cm tbv bestratingsklem.

 

Troost Machinehandel heeft ook een nieuwe Giant compacte wiellader, type 452 X-tra HD en Giant, type D332 geleverd aan JARO Grondwerken B.V.. JARO houdt zich bezig met aannemerij, grondwerken en de verhuur van mini-, midi-, mobiele kranen en rupskranen.

 

De Giant compacte wiellader, type 452 X-tra HD heeft een Kubota dieselmotor met 45 pk. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 51 l/min.

De 452T is naar klantwens afgeleverd met een extra werklampen voor en achterop de machine, 3e en 4e functie, volume bak, puinriek en palletvorken.

 

De Giant D332 heeft een Kubota 3-cilinder dieselmoter met 33 pk en hydrauliek pompen met een opbrengst van 84 l/min.

De compacte wiellader wordt naar klantwens geleverd met hydraulische snelsluiting, volumebak van 1,25 m, puinriek van 1,3 m, palletvorken van 1m lang en extra werkverlichting.

 

Wij wensen Keizerwaard B.V. en JARO Grondwerken B.V. veel succes met deze nieuwe Giant machines!

 

www.keizerwaard.nl

www.jarokraanverhuur.nl

05-01-2018

2 Gehl schrankladers voor Maja Stuwadoors

Troost Machinehandel heeft Gehl schrankladers, type R260 geleverd aan Maja Stuwadoors B.V.. Maja beschikt over loodsen voor opslag van bulk en/of stukgoed, met een oppervlakte van 7500 m2. Maja verhuurt daarnaast ook drijfkranen met bemanning voor het laden en lossen van schepen of voor projecten in het binnen- en buitenland. Ook beschikt Maja over eigen kades, vaste laad- en loskranen en overige machines voor overslag werkzaamheden.

 

De R260 schrankladers hebben een 4-cilinder Yanmar dieselmotor met 72 pk. De machines hebben een TIER 4 emissienorm met roetfilter systeem. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 90 l/min.

 

De R260’s zijn naar klantwens afgeleverd met een verstevigde mechanische snelsluiting, versterkte dichte bak, bescherming van de elektrische installatie tegen zout inwerking, volrubber banden, overdruk systeem, airconditioning en bescherming rondom voor overslag werkzaamheden.  

 

Wij wensen Maja Stuwadoors veel succes met deze machines!

 

majastuwadoors.nl

29-12-2017

3 Nieuwe Case 821G Wielladers voor Vollers Holland B.V.

Vollers Holland B.V. heeft namens Troost Machinehandel 3 nieuwe Case wielladers, type 821G, in ontvangst genomen. Vollers bestaat al sinds 1932 en is zodoende een ervaren cacao-expert. In Amsterdam slaan zij de hoogwaardige bonen zorgzaam op in hun opslagplaats van 120.000 m2, zodat de bonen op elk moment tot cacaomassa, -poeder en -boter kunnen worden verwerkt. Vollers heeft dan ook een bulkcapaciteit voor cacao van 250.000 ton. Daarnaast zorgt het bedrijf in Amsterdam ook voor de overslag van de commodity koffie en stukgoed (general cargo). Door de gunstige ligging van het bedrijf heeft het dan ook een zeer goede transportverbinding over weg, spoor, binnenvaart en zeevaart.

 

De Case 821G heeft een Case 6-cilinder common rail dieselmotor met 230 pk en voldoet aan de Stage 4 emissienorm d.m.v. het Ad-Blue systeem. De hydrauliek pompen leveren 240 l/min en de wiellader beschikt over een volledig nieuwe cabine met enkele voorruit, groot 8 inch kleurenscherm inclusief camera, luxe luchtgeveerde stoel en een rijsnelheid van ca. 40 km/h.

 

De 3 Case wielladers worden geleverd met ieder een hydraulische snelsluiting waarvan 2 machines met Beco dichte bakken van 10 kuub en 1 machine met Beco hoogkiepbak van 7,5 kuub. Verder zijn ze voorzien van 3e hydraulische functie proportioneel bediend op de kruishendel, Ride-Control, joystickbesturing, 6 LED werklampen, 2 wielplaten aan de voorzijde, hydrauliek olie uitgevoerd in Food Grade variant en Groeneveld centrale smering dat is voorzien van Food Grade vet.

 

Wij wensen Vollers Holland B.V. veel succes met deze nieuwe machines!

 

www.vollers.com/nl

18-12-2017

Case Wielladers voor Brabant AG en Van Genugten

Troost Machinehandel heeft aan Brabant AG een nieuwe Case 621G en via LMB Van den Ende aan Van Genugten Groep een nieuwe Case 521G XR geleverd.

 

Brabant AG houdt zich bezig met het verhuren en verkopen van machines, onderdelen en reinigingsapparatuur. De 621G is bestemd voor Transterminal Dordrecht. Transterminal Dordrecht is specialist in behandeling en verlading van bulk- en stukgoederen hierbij is veel expertise in huis en zijn processen volledig geautomatiseerd voor de supply chain.

 

De Case 621G heeft een 6-cilinder dieselmotor met 172 pk. De 2 hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 171 l/min. De 2 hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 171 l/min. De cooling box met radiateurs zorgt ervoor dat het motorgeluid beperkt blijft, ook heeft de machine een automatische omkeerbare kool fan.

 

De 621G is naar klantwens geleverd met een 3e hydraulische functie die proportioneel bediend wordt op de kruishendel. Ook beschikt deze machine over een centraal smeersysteem RVS in verband met het kunstmest. De wiellader heeft een Ride-control en een Loadrite Force weegsysteem.

 

Troost Machinehandel heeft via LMB van den Ende aan Van Genugten een Case 521G XR geleverd. Van Genugten Groep is een familiebedrijf dat operationeel is in varkens, grond, afvoer, distributie en onroerend goed.

 

De Case wiellader, type 521G XR heeft een Stage 4 dieselmotor met 142 pk en 608 Nm en Ad-Blue systeem. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 134 l/min. Een volledig vernieuwde en ruime ROPS/FOPS cabine met een enkele grote voorruit, een groot 8 inch kleurenscherm met alle machines functies inclusief camera en een luxe luchtgeveerde stoel met joystick.

 

De 521G is naar klantwens geleverd met een hydraulische snelsluiting, systeem 2000, limited-slip differentieel assen, Alpha 10 weegsysteem, Triangle banden, 3e hydraulische functie proportioneel bediend op de kruishendel en 6 werklampen.

 

Wij wensen Brabant AG en Van Genugten veel succes met de nieuwe Case wielladers!

 

www.genugtengroep.nl/

www.agtrucks.nl/

18-11-2017

Neuson EW100 voor De Kok Grondwerken

Troost Machinehandel heeft een Neuson EW100 geleverd aan Patrick de Kok uit Sprundel. KGM verhuurt machines voor bestratingen en grondwerken. Patrick heeft een Neuson 9503 ingeruild voor een nieuwe Neuson EW100.

 

De Neuson EW100 is standaard uitgerust met een 4-cilinder Stage 3B dieselmotor met 75 pk, ruime ROPS - FOPS cabine met verwarming en opklapbare voorruit, airconditioning, hydraulieksysteem met opbrengst van 180 l/min, camera op contragewicht en een gereedschapskist op de onderwagen.

 

De 10 tons Neuson is naar klantwens geleverd met 100 pk motorvermogen, hydraulische verstelgiek, sloop- en sorteergrijper functie, slangbreukbeveiliging, voor- en achteruit rijden op rechter joystick en 8 lampen waarvan 4 voorop de cabine, 2 aan de giek, 1 aan de lepelsteel en 1 achterop de cabine.

 

Wij wensen De Kok Grondwerken en Machineverhuur veel succes met deze nieuwe machine!

10-11-2017

Giant en Kramer voor Reijm B.V.

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Giant compacte wiellader, type 337 Xtra en een Kramer compacte wiellader, type 480 geleverd aan Reijm uit Nieuwerkerk a/d Ijssel. Reijm B.V. is gespecialiseerd in natuuronderhoud en verricht heel veel werk met baggeren, snoeien, reinigen, aanleg van oevers en straatwerk

 

De Giant 337 Xtra heeft een Kubota dieselmotor. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 105 l/min bij 380 Bar. De ROPS/FOPS cabine heeft een luchtgeveerde stoel met airconditioning en verwarming. De complete machine staat bekend om het gemak in gebruik en hoge opbreekkracht, dus sterk!

 

De Kramer compacte wiellader, type 480 heeft een Deutz dieselmotor en de hydrauliek pompen met een opbrengst van 75 l/min bij 210 Bar. De machine heeft een snelheid van 20 km/h en weegt 4.800 kg.

 

Beide machines zijn voor Reijm in bedrijfskleur gespoten en beiden voorzien van een hydraulische snelsluiting, dichte bak, palletvorken en een B.M.W.T. veiligheidskeuring.

 

Wij wensen Reijm B.V. veel succes met deze nieuwe machines!

 

www.reijmgroepbv.nl/

07-11-2017

Nieuwe Doosan voor L.A.W. Tol

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Doosan mobiele graafmachine, type DX165W-5 geleverd aan L.A.W. Tol.

 

Graafmachineverhuur L.A.W. Tol houdt zich bezig met het verhuren van mobiele graafmachines van 14 tot en met 22 ton en Wielladers. Tol is ook actief in het vervoeren van verschillende machines en grote onderdelen.

 

De Doosan, type DX165W-5 is een binnendraai model en heeft een Stage 4, 4-cilinder perkins dieselmotor met laag brandstofverbruik en 137 pk. De 2 hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 2x 170 l/min. De DX165W-5 heeft een nieuwe ruime ROPS cabine met 7 inch LCD-kleurenscherm en een luchtgeveerde verstelbare stoel.

 

De DX165W-5 is voorzien van een achteruitrij-alarm, vonkenvanger, RST MAO-6 overdruksysteem, Nijhuis LMB-systeem incl. hoogtebegrenzer, Nokia banden, 7-polige stekker aansluiting op de ballastblok en een vaste trekhaak op de stempelblok.

 

Wij wensen L.A.W. Tol veel succes met deze nieuwe machine!

lawtolbv.nl

09-10-2017

Case CX250D voor Maatschap Voshart

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case hydraulische graafmachine, type CX250D geleverd aan Maatschap Voshart uit Numansdorp. Maatschap Voshart houdt zich bezig met het fokken en houden van melkvee, teelt van aardappels, suikerbieten en overige wortel- en knolgewassen. Daarnaast zijn de grondverzet activiteiten uitgebreid met de aanschaf van deze CX250D.

 

De Case CX250D heeft een Stage 4 common rail dieselmotor met 180 pk. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 2 x 243 l/min en de CX250D is standaard voorzien van automatisch naar stationair en auto shutdown systeem. De ruime cabine is voorzien van een airconditioning met klimaatregeling en een luchtgeveerde stoel.

 

De CX250D is speciaal voor Voshart opgebouwd met compleet overdruksysteem, compleet Trimble 3D GPS systeem, zwenk smoring, 27MC, brandstofvulpomp met lange slang en gereedschapskist geïntegreerd in de onderwagen.

 

Wij wensen Maatschap Voshart veel succes met deze nieuwe machine en bedanken hen voor de aanschaf van de tweede nieuwe machine binnen een jaar tijd!

18-09-2017

Case 721G voor R. de Regt

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case wiellader, type 721G afgeleverd aan loon- en  grondverzetbedrijf R. de Regt uit Etten-Leur. R. de Regt is werkzaam in agrarisch loonwerk, cultuurtechniek, grondwerken en transport.  

 

De Case 721G heeft een 6-cilinder Stage 4 dieselmotor met 195 pk en 950 Nm. en de hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 206 l/min. De G-serie heeft een nieuwe ruime cabine met enkele vooruit, een groot 8 inch kleurenscherm met alle machine functies inclusief camera. De 721G heeft automatische Ride-control, vanuit de cabine zijn automatische afslagen van bak en frame instelbaar en de 721G schakelt uit na instelbare tijd.

 

De 721G is voor De Regt geleverd met Michelin XHA2 banden, afneembare vangmuil, 24V stekker aan de achterzijde, Groeneveld centrale smering, kuilbeplating en een hydraulisch remventiel voor een aanhanger.

 

Wij wensen John de Regt veel succes met deze nieuwe machine!

 

www.rderegt.nl

12-09-2017

Gebr. Verkooyen nieuwe Doosan DX190W-3

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Doosan mobiele graafmachine, type DX190W-3 geleverd aan de Gebr. Verkooyen B.V. uit Langeweg. Gebr. Verkooyen is een loonbedrijf gespecialiseerd in verwerking en transport van mest. Daarnaast hebben ze sinds september 2017 een contract met de Suiker Unie voor het laden van de suikerbieten in de regio.
 

De nieuwe Doosan DX190W-3 heeft een 6-cilinder motor met 176 pk die voldoet aan de Stage 3B emissie norm. De hydrauliekpompen leveren 2x 200 l/min en in combinatie met de verstelgiek, dozerblad en hydraulische stempels is gebleken dat dit een uitstekende en sterke machine is voor het laden van suikerbieten. De luxe ROPS cabine is voorzien van een luchtgeveerde stoel, 7 inch LCD-kleurenscherm, automatische airconditioning en camera scherm en Parrot carkit.
 

Specifiek voor de bieten camapagne is de DX190W-3 afgeleverd met een nieuwe TGS  bietenbak van ruim 2000L. Omdat de campagne 24 uur per dag doorgaat is de machine ook voorzien van Groeneveld centrale smering en Vei weegsysteem.

 

Wij wensen Gebr. Verkooijen en de machinisten Collin en Jeroen veel succes de aankomende campagne met deze nieuwe machine.
 

Voor meer informatie:

www.verkooyen.nl

25-08-2017

Case 21F voor Konings Sloopwerken

Troost Machinehandel heeft een Case compacte wiellader, type 21F geleverd aan Konings Sloopwerken uit Roosendaal. Konings is gespecialiseerd in sloopwerken, recycling en asbestverwijdering.

 

De Case 21F heeft een FPT 4-cilinder common rail-dieselmotor met 58 pk. De motor voldoet aan de Tier 4 emissienorm door gebruik te maken van een onderhoudsvrije katalysator. De ruime ROPS/FOPS cabine is voorzien van verwarming en een luchtgeveerde stoel.

 

De 21F is naar klantwens afgeleverd met 3e en 4e hydraulische functie en een lekleiding. Mitas banden, type 12.5-18, verstelbare stuurkolom, ride control en werklampen voor- en achterop de cabine.

 

Wij wensen Gerard Konings veel succes met deze nieuwe aanwinst in hun mooie bedrijf!

 

konings-sloopwerken.nl

21-08-2017

Case CX210D voor Loonbedrijf Zwaan

In samenwerking met SP2000 heeft Loonbedrijf Firma Zwaan uit Opperdoes opnieuw gekozen voor een nieuwe Case. Inmiddels de vierde Case machine welke bij Firma Zwaan is geleverd en wederom een 22 tons klasse machine, de Case CX210D.

 

Na diverse tests met andere merken bleef Case met stip bovenaan staan voor de vaste machinist Lodi. De snelheid van de machine, het comfort en bedieningsgemak gaven wederom de doorslag.

 

De nieuwe Case CX210D voldoet aan de Stage 4 emissie norm en heeft een common rail dieselmotor van 165 pk met Ad-Blue systeem. De hydrauliek pompen leveren 211 l/min en de machine slaat automatisch af na instelbare tijd. Goed om het brandstofverbruik verder te reduceren. De zeer ruime en luxe cabine is van alle gemakken voorzien met airconditioning, luxe luchtgeveerde en verwarmde stoel, ruime opbergmogelijkheden en een overzichtelijk 7 inch display waar ook de twee camerabeelden in worden weergegeven.

 

De CX210D is op verzoek geleverd met: Eurosteel hydraulische snelsluiting, slotenbak van 1550 liter en palletvorken. Daarnaast zijn de druk en liters van de sloop- en sorteergrijper functie vanuit de cabine instelbaar. Ook is de CX210D voorzien van Groeneveld centrale smering, aan-uit schakelaar voor maaikorf werk, omschakeling van bakcilinder, opklapbare treeplank links, overdruk voorbereiding, Topcon 3D GPS voorbereiding, LED werklampen, gereedschapskist op de onderwagen, extra contragewicht van ca. 1,25 ton, rij-alarm en is een 27MC bakje gemonteerd.

 

Wij bedanken Jaap en Joost Zwaan voor het vertrouwen en wensen Lodi veel succes met deze complete machine!

 

www.firmazwaan.nl

18-08-2017

Case CX250D voor J.L. van der Helm Grondverzet

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case hydraulische graafmachine, type CX250D geleverd aan Van der Helm Grondverzet uit Den Haag. Van der Helm is werkzaam binnen grondverzet, rioleringswerk, damwanden zetten en machineverhuur. De nauwe samenwerking met Daallin BV en de daarbij horende specialistische werkzaamheden heeft ervoor gezorgd dat Jeffrey van der Helm voor deze CX250D heeft gekozen.

De Case CX250D is standaard voorzien van een Stage 4 dieselmotor met Ad-Blue en 180 pk zonder roetfilter. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 2x 243 l/min. De ruime ROPS/FOPS cabine beschikt over een luchtgeveerde stoel, airconditioning en een multifunctioneel 7 inch kleurendisplay met camerafuncties waar ook het gemiddelde dagelijkse verbruik is af te lezen.

De CX250D is snel geleverd met gewone hydraulische snelwissel en zal binnenkort worden voorzien van een SMP draai-kantelstuk. Daarnaast is de CX250D afgeleverd met complete Beco bakkenset, treeplanken rechts en links van de onderwagen, 27MC bakje, gereedschapskist op de onderwagen, lier voor optillen van damwandplanken met een damwandklem en alle lampen LED uitgevoerd.

Wij wensen Jeffrey van der Helm veel succes met deze fijne en mooie machine!

15-08-2017

Case voor Peute, Oomen en Groencompostering

O.C.O. Oomen is een gespecialiseerd bedrijf in containers, sloopwerken, transport, grondwerken, puinrecycling en alle werkzaamheden die hier aan gerelateerd zijn. Speciaal hiervoor is een Case 821F geleverd.

Bij Groencompostering Steenbergen wordt groenafval verwerkt in compost. De Case 821F wordt daarbij gebruikt voor het laden van vrachtwagens en omzetten van compost.

Peute Papierrecycling is gespecialiseerd in recycling en handel van papier en plastic met wereldwijde afzetmarkten. De 721F wordt ingezet op de recycling locatie te Dordrecht.

De Case wiellader 821F heeft een FPT 6-cilinder 6.7L Stage 3B dieselmotor met 230 pk. De 2 hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 240 l/min.

De Case 721F voor Peute heeft een Case 6,7L 6-cil. turbo dieselmotor met 195 pk. De motor voldoet aan de nieuwste Stage 4 emissie eisen. Voor alle machines geldt een ruime cabine met uitstekend zicht mede door de ramen die tot voethoogte doorlopen.

De complete 821F van Oomen is afgeleverd met een Prolec weegsysteem, Bekamax smering, cycloon voorfilter en dichte bak en puinriek.

De 821F voor Groencompostering Steenbergen is voorzien van centrale smering, weegsysteem, extra werkverlichting, kuilbeplating, extra bescherming rondom verlichting en bescherming van de koppelingen.

De 721F voor Peute is net als de andere geleverde Case wielladers afgeleverd een met een uitwasbaar voorfilter, Sentinel motorbeveiliging, Groeneveld centrale smering, gedemonteerde voor- en achterspatborden en zonder achterlichten.

Wij wensen firma Oomen, Groencompostering Steenbergen en Peute Papierrecycling veel succes met deze nieuwe machines!

Voor meer informatie:
http://www.groencomposteringsteenbergen.nl/
http://www.oomencontainers.nl/
http://www.peute.nl/

08-08-2017

CX60C voor Rudi van de Sluis

 

Rudi van de Sluis uit Lewedorp (Zeeland) heeft opnieuw een nieuwe Case in gebruik genomen, deze keer een CX60C mede omdat de Case CX210C erg goed bevalt.

De Case CX60C voor Rudi van de Sluis heeft een Yanmar 3,3L dieselmotor met 65 pk en een TIER 4 Final emissie norm. De opbrengst van de hydrauliek pompen is 2x 55 + 38 l/min. De cabine is voorzien van een verwarming en airconditioning en icm met een touch display waar alle machine functies op zijn in te stellen een fijne plek om in te werken.

De machine is naar klantwens opgebouwd met: een hydraulische snelsluiting CW10 inclusief gekeurde lasthaak, sloop- c.q. sorteergrijper functie, een camera op het contragewicht, een elektrische gasolievulpomp en voldoende werkverlichting. Daarnaast is de machine in bedrijfskleur van De Klerk gespoten.

Wij wensen Rudi veel succes met de nieuwe machine en bedanken hem wederom voor het vertrouwen.

17-07-2017

Nieuwe Case CX180D voor P.C.M. Duivenvoorden

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case hydraulische graafmachine, type CX180D geleverd aan Duivenvoorden uit Voorhout. Duivenvoorden is een loonbedrijf dat bouw, bagger- en graafwerkzaamheden uitvoert.

 

De Case, type CX180D is voorzien van een Stage 4 common rail dieselmotor met 160 pk. De 2 hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 142 l/min. De cabine heeft een airconditioning, luchtgeveerde stoel en een multifunctioneel display met geïntegreerde camera functies.

De machine is naar klantwens afgeleverd met: een vaste powertilt inclusief gekeurde lasthaak, een sloop- c.q. sorteergrijperfunctie, een lasersteun aan de lepelsteel, een Groeneveld centrale smering, gereedschapskist op de onderwagen, treeplanken op beide zijde van de cabine en een 27MC-bakje.   

Wij wensen P.C.M. Duivenvoorden veel succes met de nieuwe machine!

14-06-2017

3 nieuwe Case machines voor SP2000

SP2000 Handel en Service BV uit Winkel heeft een Case CX250D, een 321F en een 721G geleverd aan zijn klanten in Noord-Holland.

SP2000 is gespecialiseerd in handel en reparatie van grondverzetmachines en werkt als Case sub-dealer voor het Noord-Hollandse gebied boven Amsterdam. Met 14 monteurs, een nieuw pand en nieuwe werkplaats zijn ze goed uitgerust en acteren ze als volwaardig Case partner in Noord-Holland.
 

De Case hydraulische graafmachine, type CX250D voor Loonbedrijf Dieleman met Stage 4 common rail dieselmotor en 180 pk is compleet afgeleverd met lange lepelsteel, sloophamer c.q. sorteergrijper functie, elektrische gasolie vulpomp, hydraulische snelsluiting, bakken en complete werkverlichting.


De Case 321F voor De Boer & V.d. Weide heeft een Case FPT 4-cil. common rail dieselmotor met 74 pk. De machine is uitgerust met instelbare high-flow functie van 130 liter per minuut. Uniek voor deze klasse machine en nodig voor het gebruik met een asfaltboor. Daarnaast is de machine geleverd met dichte bak, palletvorken, Ride-Control en wegverlichting.
 

De Case 721G welke aan het werk is gegaan bij het agrarische bedrijf Firma Hunnekink heeft plaats gemaakt voor een Werklust. Na een uitgebreide test die is gedaan op onze wiellader demo dag is de klant overtuigd geraakt van het comfort en de werking van deze 721G.

 

Wij feliciteren Simon Peetoom met deze verkochte machines en wensen zijn klanten veel succes met de nieuwe machines!


Voor meer informatie:

sp2000.nl

03-06-2017

Case CX80C voor De Koning en Stoutjesdijk

Stoutjesdijk is een gespecialiseerd bedrijf dat alle werkzaamheden uitvoert met betrekking tot rioleringen en leidingen. Tevens neemt dit bedrijf nog vele andere voorkomende werkzaamheden in regie aan.

De Koning is een grondverzetbedrijf maar houd zich ook bezig met de verhuur van graafmachines en transportwerkzaamheden.

De nieuwe Case midi-graafmachine, type CX80C heeft een Isuzu common rail-dieselmotor met 56 pk en EGR systeem. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 2x 74 l/min. De cabine staat op vloeibare blokken met een uitstekend zicht rondom, ook beschikt de cabine over een geïntegreerde camera-functie in een centraal kleurendisplay van 7 inch.

 

De machines zijn compleet afgeleverd met een hydraulische snelsluiting, diverse graafbakken, een overdruksysteem en een B.M.W.T. keuring.

 

Wij wensen H. de Koning en Zn. en Aannemingsbedrijf Stoutjesdijk veel succes met de mooie machines!

 

Voor meer informatie:

http://www.hdekoning.nl/

http://stoutjesdijk-rioleringen.nl/index.php

16-05-2017

Case CX75C en CX210D voor Oosthoek Groep

Case CX75C en CX210D voor Oosthoek Groep

Oosthoek Groep uit Schipluiden heeft twee nieuwe Case graafmachines geleverd gekregen door Troost Machinehandel. Oosthoek Groep verzorgd sinds 1972 werkzaamheden op het gebied van groenvoorziening, grondwerken en verhuur. Daarnaast is Oosthoek gespecialiseerd in onderhoud van sportvelden en aanleg van golfbanen.  

 

Beide Case machines voldoen aan de Stage 4 emissie norm. De cabine van beide Case machines staan op rubber blokken voor extra comfort, zijn voorzien van een airconditioning en hebben uitstekend zicht rondom. De CX75C en CX210D beschikken over ruimschoots hydraulisch vermogen door 2  plunjerpompen.

De CX75C wordt ook ingezet bij maaikorf-werkzaamheden. De CX210D wordt vooral ingezet bij aanleg en renovatie van golfbanen.

 

Op verzoek van de klant is door Troost Machinehandel op de Case CX75C een maaikorffunctie met aan-uit schakelaar en een elektrische omschakeling voor de bakcilinder i.v.m werken met een verlenggiek gemonteerd.

De Case CX210D is compleet uitgerust met een Leica 3D GPS-systeem met kantelbak-sensor, powertilt en brede bak. Daarnaast is een omschakeling van de bakcilinder opgebouwd, heeft de machine een overdruk systeem met treeplanken links en rechts van de bovenwagen, een gereedschapskist op de onderwagen en een 27MC bakje.

 

Wij wensen Oosthoek Groep veel succes met deze 2 mooie Case machines!

 

Voor meer informatie:

www.oosthoek-groep.nl/

03-05-2017

8 nieuwe Case machines voor LAW Tol BV uit Piershil.

8 nieuwe Case machines voor LAW Tol BV uit Piershil.

 

8 Nieuwe Case mini- en midi-gravers door Troost Machinehandel BV geleverd aan LAW Tol BV.

LAW Tol BV is een vaste klant en een bedrijf dat gespecialiseerd is in graafmachineverhuur en transport van graafmachines.  

 

De Case mini- en midi-gravers zijn voorzien van een dozerblad, een lange lepelsteel en een hydraulische snelsluiting inclusief gekeurde lasthaak. Ook heeft Troost Machinehandel op verzoek van LAW Tol BV bij elke kraan een complete set bakken geleverd: bananenbak, dieplepelbak, slotenbak en puinriek. Alle Case mini- en midi-gravers hebben slangbreukbeveiligingen. De machines zijn ook voorzien van een uitlaat inclusief vonkenvanger met certificaat, en een ABOMA keuring voor werk in de petro chemie.   

 

Wij wensen LAW Tol BV veel veilige uren in deze nieuwe Case mini- en midi-gravers.

 

Voor meer informatie:

http://lawtolbv.nl/

01-05-2017

Eerste C-serie minigraver voor Schelling

De Case CX18C is de eerste C-serie minigraver die is geleverd aan P.Schelling uit Klaaswaal. Schelling werkt met deze CX18C aan projecten en storingen bij kabel- en rioleringswerkzaamheden. DIt is de tweede Case minigraver voor deze jonge ondernemer uit Klaaswaal binnen een jaar tijd, hij kocht in augustus 2016 ook al een Case CX22B.

De nieuwe Case CX18C heeft een Mitsubishi motor met hydraulische pompen van 2 x 17 liter per minuut. De nieuwe CX18C blinkt uit in ruime cabine, fijn kunnen afwerken en het lage geluid dat de machine produceert. In combinatie met de lange lepelsteel en de sloop- en sorteergrijperfunctie is het een compacte alleskunner.

De machine is daarnaast geleverd met hydraulische snelwissel en 3 bakken. Ook is een nieuwe Eurograb sorteergrijper meegeleverd met steenrubbers voor het plaatsen van trottoirbanden. Inclusief de diverse lampen en de demontabele treeplank is de machine klaar voor de toekomst.

Wij wensen Schelling veel succes met deze nieuwe machine.

20-04-2017

Doosan en Case machines voor JARO Grondwerken

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Doosan mobiele graafmachine, type DX170W-5 en een Case hydraulische midi-graafmachine, type CX75C geleverd aan JARO Grondwerken. JARO Grondwerken heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een grondverzetbedrijf van formaat, ook is JARO Grondwerken actief op het gebied van kraanverhuur. Hierbij wordt gewerkt met diverse machines: mini-, midi-, mobiele- en rupsgraafmachines.      

 

De Doosan, type DX170W-5 heeft een DL06P motor en pompen met een opbrengst van 2x 170 l/min. De luxe cabine is voorzien van airconditioning, luchtgeveerde stoel en een LCD-kleurenscherm met camera functie. De Doosan DX170W-5 is voorzien van een LMB-systeem inclusief hoogtebegrenzer. Daarnaast is de machine geleverd met slotenbak, bananenbak, dieplepelbak, puinriek en een telescooparm voor speciale LMB-hijswerkzaamheden.

 

De Case, type CX75C heeft een Isuzu dieselmotor met hydrauliekpompen die 68 l/min leveren. De ruime cabine staat op vloeibare rubber blokken en heeft een camera op het contragewicht. Deze Case CX75C is voorzien van een hydraulische snelsluiting, ook een Trimble GPS systeem en Engcon draai-kantelstuk.

 

Beide machines voldoen aan de laatste Stage 4 emissienorm en zijn ABOMA-KEBOMA gekeurd i.v.m werken in de petro-chemie. Daarnaast heeft Troost Machinehandel Groeneveld centrale smering en een BM-Air overdruksysteem op beide machines gemonteerd.

 

Wij wensen JARO Grondwerken veel succes met de nieuwe machines.

01-02-2017

Case trio voor Konings Sloopwerken

Case trio voor Konings Sloopwerken

Konings Sloopwerken uit Roosendaal heeft van Troost Machinehandel een Case CX250D, Case CX300D en een Case CX370D in gebruik genomen. Konings is gespecialiseerd in sloopwerken, recycling en asbestverwijdering. Na uitvoerige demonstraties en verbruikstesten is gekozen voor nieuwe Case hydraulische graafmachines.

De D-serie graafmachines voldoen volledig aan de Stage 4 emissie norm met gebruik van een Ad-Blue systeem. De nieuwe machines hebben toegenomen hydraulisch vermogen en zijn zeer laag in brandstofverbruik. Daarnaast zijn de machines standaard voorzien van FOPS cabinebescherming, proportioneel bediende extra hydraulische functies, automatisch afslaan van de motor na instelbare tijd, 2 camera’s, airconditioning met klimaat regeling en een multifunctioneel display met geïntegreerde camerafuncties waar ook het actuele en dagelijkse brandstofverbruik van kan worden afgelezen.

Speciaal voor Konings zijn alle machines geleverd met een hydraulische snelsluiting, compleet overdruksysteem, extra cabinebescherming,  vandalismebeplating met opbergrek, treeplank onder de cabinedeur,  LED werkverlichting en het contragewicht met een deel van giek in blauw gespoten.


Wij wensen Konings sloopwerken veel succes met deze 3 nieuwe Case machines.

 

Voor meer informatie:
http://www.konings-sloopwerken.nl/

 

Bekijk hier de Youtube video