Holms logo

Case bulldozers

Power en efficientie
Case Construction is de enige leverancier die bulldozers volgens TIER 4i aanbiedt met een Ad-Blue systeem. Het niet hoeven wisselen van roetfilter elementen en de zeer hoge mate van efficientie doordat niet extra gekoeld hoeft te worden (t.o.v. een roetfilter systeem) betekent dat al het vermogen beschikbaar blijft voor het opduwen van grond.

De hydrostatische transmissie zorgt voor een "best-in-class" duw en trekkracht. Alle werkmodussen kunnen door de machinist naar eigen wensen worden ingesteld. De nieuwe cabine biedt een brede keuze aan elektronisch instellingen en automatische functies zodat het werk eenvoudig en snel kan worden uitgevoerd.

De nieuwe M-serie bulldozers bieden een grote keuzemogelijkheid aan aanbouwdelen zoals bladen, rippers, lieren of speciale toepasingen zoals binnen bosbouw/groenvoorziening.

Alle M-serie bulldozers zijn voorbereid voor het Case Telematics ® systeem. Hiermee kan op afstand worden uitgelezen en gemonitord. Daarnaast kan elke bulldozer af-fabriek met een GPS voorbereiding worden besteld.

Type Gewicht Vermogen Bakinhoud PDF
1150M 14.000 kg 127 pk 2,87 m3 Download 1650M 18.500 kg 149 pk 4,84 m3 Download 2050M 22.500 kg 160 pk 5,43 m3 Download